Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σκουριές Χαλκιδικής: Επιχείρηση...

(;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;)=
 Τα ερωτηματικά είναι πολλά.

Η ΕΙΔΗΣΗ: «Καταδρομική» εμπρηστική επιχείρηση με στοιχεία αντάρτικου πόλεων οργάνωσαν και εκτέλεσαν χθες περίπου 50 κουκουλοφόροι στο εργοτάξιο της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές Χαλκιδικής. 

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Οι δαιμόνιοι φωτοκατασκοπορεπόρτερ'ς μας αποκαλύπτουν τι έγινε πραγματικά στις Σκουριές και κυρίως την προετοιμασία των κομμάντος για την επιχείρηση "χρυσή αλήθεια" που η κρυφή ονομασία  της είναι εμπνευσμένη από την ονομασία "Ξένιος
Ζεύς' που χρησιμοποιήθηκε για το μάντρωμα των φιλοξενουμένων μεταναστών.

Φωτογραφία πρώτη:  Η εκπαίδευση για την επίθεση
Όπως δείχνει και η φωτογραφία, οι κομάντος μαζεύτηκαν για εκπαίδευση, κρυφά στην απέναντι  κορυφή από τις Σκουριές δηλαδή στο Στρατονικό όρος. Η εκπαίδευση έγινε υπό πλήρη μυστικότητα, και εχεμύθεια. Για τον λόγο αυτόν τους υποψήφιους κομμάντος τους έβαλαν τα γράψουν 1000 φορές σε ένα χαρτί την υπόσχεση: Δεν θα μιλήσω, δεν θα μιλήσω, δεν θα μιλήσω
Η  αληθοφάνεια της φωτογραφίας φαίνεται και από τα δέντρα, που πιστοποιούν ότι  εκπαιδεύονται πάνω σε βουνό. Γιατί άραγε; Ποια άλλη επιχείρηση θα μπορούσε να γίνει πάνω σε βουνό; Καμία εκτός απ' τις Σκουριές.

Φωτογραφία δεύτερη:  Η εκπαίδευση για την υποβρύχια διαφυγή...


















Φωτογραφία τρίτη: Η στιγμή της ατυχίας...
 
Σε μια στιγμή της επιχείρησης, έρχονται αντιμέτωποι οι δράστες τρομοκράτες, ντυμένοι σαν αστυνομικοί για να μπορούν να διαφύγουν εύκολα, και οι πραγματικοί αστυνομικοί ντυμένοι κωλοχωριάτες για να ξεγελάσουν τους επιτιθέμενους τρομοκράτες και να εισχωρήσουν μέσα στις τάξεις τους...

  Φωτογραφία τέταρτη: Ξεκινάει η διαφυγή
Οι τρομοκράτες περιμένοντας υπομονετικά μπροστά στις κλούβες να ντυθούν αστυνομικοί, να επιβιβαστούν και να διαφύγουν.
Φωτογραφία πέμπτη:








Εδώ αν και προνοήσαμε να αφήσουμε χώρο, δυστυχώς δεν έχει μπει η φωτογραφία που σκοπεύαμε να βάλουμε. Η φωτογραφική μηχανή του φωτορεπόρτερ μας βράχηκε και κατατράφηκαν οι φωτογραφίες κατά την διάρκεια της υποβρύχιας παρακολούθησης του ενός τμήματος των διαφυγόντων. Αυτοί, όπως σας δείξαμε και στην δεύτερη φωτογραφία, διέφυγον υποβρυχίως, ρυάκι, ρυάκι, μέχρι που κατέληξαν στον Ασπρόλακα και από κεί στον κόλπο Ιερισσού, όπου τους παρέλαβε το υποβρύχιο της επόμενης φωτογραφίας.


















Φωτογραφία: Η αναμνηστική φωτογραφία των τρομοκρατών που ντυμένοι αστυνομικοί κατάφεραν να ξεφύγουν με τις κλούβες της αστυνομίας κάτω απ' την μύτη της αστυνομίας.

Υ.Γ Δεν το χωράει ο νους μας , πως ΠΕΝΗΝΤΑ (50) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΑΤΟΜΑ,  μπόρεσαν να διαφύγουν, μετά τους εμπρησμούς. Οι φύλακες αμέσως μετά την αποχώρηση των επιτιθεμένων, όπως είπαν ειδοποίησαν την αστυνομία. Και η κατάσταση εκείνη την στιγμή πρέπει να είχε ως εξής: Οι τρομοκράτες βρισκόταν σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων από τις επαρχιακές οδούς.
Πως έφυγαν; Με τα πόδια; Όποιος έχει περπατήσει σε μονοπάτι σε βουνό ξέρει ότι βράδυ θέλεις πολλές ώρες για να διανύσεις αυτήν την απόφαση. Με αυτοκίνητα; Πάλι τρελό γιατί χρειαζόταν 10 αυτοκίνητα για να επιβιβαστούν. Για να πάνε που; Όποιος ξέρει την περιοχή, γνωρίζει ότι οι δρόμοι για να διαφύγουν προς Θεσσαλονίκη είναι μόνον δύο. Οι αστυνομικοί μέσα σε λίγα λεπτά θα μπορούσαν να αποκλείσουν όλη την περιοχή, όπως εξ΄άλλου έκαναν τόσες φορές, όταν γίνονται οι διαδηλώσεις. Γνώση του χώρου έχουν άριστη, γιατί βρίσκονται εκεί και δρούν για μεγάλο χρονικό διάστημα.
ΜΥΣΤΗΡΙΑ(;) ΠΡΑΓΜΑΤΑ...