Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013

Ερχεται το 1o Φεστιβάλ Τουρισμού


Ευκαιρία να επιλέξουν τις διακοπές τους και να αναζητήσουν οικονομικά πακέτα θα έχουν όσοι επισκεφτούν το 1o Φεστιβάλ Τουρισμού το οποίο θα πραγματοποιηθεί 16 – 19 Μαΐου στην Α’ προβλήτα του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Στο φεστιβάλ τουρισμού, το οποίο διοργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης με συνδιοργανώτρια τη ΔΕΘ – Helexpo και υπό την αιγίδα του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του δήμου Θεσσαλονίκης, θα συμμετέχουν 65 εκθέτες (περιφέρειες, δήμοι, ξενοδοχεία, κάμπινγκ, τουριστικά γραφεία κ.ά.).
Συγκεκριμένα, θα συμμετέχουν 11 Επιμελητήρια, 5 Περιφέρειες, 5 Δήμοι, 2 Αναπτυξιακές Εταιρίες και 40 ιδιώτες.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, στις 19.30 όπου θα συμμετέχει ο τραγουδιστής Δήμος Αναστασιάδης. Οι ώρες λειτουργίας θα είναι Παρασκευή 17.00 – 22.00 και Σαββατοκύριακο 10.00 – 22.00.

Παράλληλες εκδηλώσεις
Παράλληλα με το 1ο Φεστιβάλ Τουρισμού θα υπάρξουν διάφορες εκδηλώσεις και δρώμενα. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 18 Μαΐου, στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων, το Ολυμπιακό Μουσείο, το Μουσείο Φωτογραφίας, το Μουσείο Κινηματογράφου – Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης, θα διοργανώσουν κοινή δράση με θεατρικά δρώμενα, σύγχρονο χορό και μουσική με τίτλο «Αληθινά όνειρα...Ολα τα μουσεία μαζί...δημιουργούμε».
Επίσης, το τμήμα Αρχιτεκτόνων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με φορείς της πόλης, θα οργανώσει δρώμενο με τίτλο «Ερμηνεύοντας έναν πολιτιστικό περίπατο: οδός Βενιζέλου».
Ο περίπατος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17/5, το Σάββατο 18/5 και την Κυριακή 19/5 και θα είναι χωρισμένος σε δυο διαδρομές. Θα ξεκινάει στις 9.00 π.μ. με την Α' διαδρομή να έχει σημείο εκκίνησης το Διοικητήριο και τη Β' διαδρομή το Γιαχουντί Χαμάμ στα Λουλουδάδικα.
(Από Αγγελιοφόρο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ ακολουθείστε τις εξής οδηγίες, διαφορετικά τα σχόλιά σας δεν θα δημοσιεύονται:
-Μη γράφετε σε Greeklish.
-Μη βρίζετε.

Για να δημοσιευτεί οποιαδήποτε καταγγελία κατά συγκεκριμένων προσώπων ή υπηρεσιών πρέπει ο σχολιαστής:
α) να παραθέτει στοιχεία
β) να είναι επώνυμη
γ) να αποστέλλεται με e-mail στην διεύθυνση που είναι στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας για να μην δηλώνονται ψεύτικα στοιχεία αλλά και για να ζητήσουμε επιπρόσθετα στοιχεία αν χρειαστεί.