Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013

Διαγωνισμός για το καλύτερο πράσινο μπαλκόνιΟ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ GREENPARTY 2013


Πρόσκληση προς τους πολίτες της Θεσσαλονίκης με σκοπό να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου πράσινου μπαλκονιού ή αυλής της πόλης και της καλύτερης ιδιωτικής περιβαλλοντικής πρωτοβουλίας απευθύνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για τη μεγάλη οικολογική γιορτή -και θεσμό πλέον- για την πόλη που διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Θεσσαλονίκης, με το σύνθημα «Ζω Οικολογικά Καθημερινά». “Ανεβάστε την καλύτερη φωτογραφία σας ή «παζλ φωτογραφιών», ψηφίστε και διαδώστε το μήνυμα” αναφέρεται στο κάλεσμα προς τους δημότες με στόχο oι καλύτερες συμμετοχές να αναδειχθούν μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας σε συνδυασμό με την απόφαση της εντεταλμένης κριτικής επιτροπής.
Οι προετοιμασίες για τον διαγωνισμό σε συνεργασία με την ομάδα του GreenParty (GP) έχουν ξεκινήσει και η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή.
Κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να φωτογραφήσει τη δική του «πράσινη γωνιά» ή πρωτοβουλία και να την ανεβάσει στην ιστοσελίδα της ομάδας GP,  www.greenparty.gr  από 5 Μαΐου έως 5 Ιουνίου. (Όσοι αδυνατούν μπορούν να ζητήσουν βοήθεια από την ομάδα του GreenParty η οποία έχει την δυνατότητα  να τραβήξει και τις φωτογραφίες).

Τα τρία πρώτα βραβεία θα κερδίσουν την ανάπλαση του μπαλκονιού τους συνολικής αξίας 2.000 ευρώ προσφορά των Φυτωρίων Βασιλειάδη και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν φυτά από τα φυτώρια του Δήμου.
Οι νικητές θα βραβευτούν κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων του Greenparty οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από τις 5 έως 9 Ιουνίου στο Πεδίο του Άρεως.

Για περισσότερες πληροφορίες οι συμμετέχοντες μπορούν να επικοινωνούν ηλεκτρονικά μέσω των ιστοσελίδων της ομάδας GreenParty: info@greenparty.gr,  www.greenparty.gr, ή στη σελίδα της στο FB www.facebook.com/greenparty αλλά και στα τηλέφωνα 2310530585 και 2310535280.

1 σχόλιο:

  1. Αξιέπαινη η πρωτοβουλία !!!!!
    Ας ξεκινήσουμε από τα μπαλκόνια μας,να ομορφήνουμε τις οικοδομές μας,τις γειτονιές μας και κατ΄επέκταση την πόλη μας !!!!!
    Το αποτέλεσμα θα είναι θεαματικό.
    Και σε άλλα τέτοια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ ακολουθείστε τις εξής οδηγίες, διαφορετικά τα σχόλιά σας δεν θα δημοσιεύονται:
-Μη γράφετε σε Greeklish.
-Μη βρίζετε.

Για να δημοσιευτεί οποιαδήποτε καταγγελία κατά συγκεκριμένων προσώπων ή υπηρεσιών πρέπει ο σχολιαστής:
α) να παραθέτει στοιχεία
β) να είναι επώνυμη
γ) να αποστέλλεται με e-mail στην διεύθυνση που είναι στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας για να μην δηλώνονται ψεύτικα στοιχεία αλλά και για να ζητήσουμε επιπρόσθετα στοιχεία αν χρειαστεί.