Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

Στην αρχή κάποιοι χαιρόταν για τον "εκσυγχρονισμό" του δημοσίου, που στα σχέδιά του κύρια περιελάμβανε συγχωνεύσεις, διαθεσιμότητες και μείωση των προϋπολογισμών ακόμη και σε κρίσιμους τομείς όπως η υγεία και η παιδεία.
"Εκσυγχρονισμός" (κάτι όπως ονομάζουν τώρα τελευταία "παράπλευρες  απώλειες" τον σκοτωμό αμάχων στον πόλεμο)  χωρίς στάλα σχέδιο, χωρίς ο σκοπός τους (είναι φανερό) να είναι η  βελτίωση του κράτους. Ήταν αυτοί που χαιρόταν για τον θάνατο της κατσίκας του γείτονα... Μετά όμως αρρώστησε και η δική τους κατσίκα.
Έπρεπε να κλείσει η ΕΡΤ με αυτόν τον ηλίθιο και ανάλγητο τρόπο για να φανεί ότι  μας διοικούν ανάξια και υποταγμένα ανθρωπάκια. Ποντικάκια που βρυχούνται.
Και τώρα με το "κλείσιμο" της δημοτικής αστυνομίας επιβεβαιώνεται πανηγυρικά ότι τους ενδιαφέρει  μόνο να πιάσουν τους αριθμούς που τους υποδεικνύει η τρόϊκα και όχι  η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών από το κράτος ή μάλλον το να εξακολουθεί το κράτος να παρέχει τις υπηρεσίες του προς τους πολίτες. 
Η πόλη δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς την δημοτική αστυνομία της. Μπορεί να γκρινιάζουμε για το ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν κάνει σωστά την δουλειά της αλλά το κάνουμε γιατί αγαπούμε την πόλη και θέλουμε να γίνεται το καλύτερο δυνατό. Μέχρις εκεί όμως. Η κατάργηση της σημαίνει χάος για την πόλη και μόνο άρρωστα μυαλά θα μπορούσαν να σκεφτούν να την καταργήσουν.
Ότι διατάξουν τα διεθνή οικονομικά Λόμπυ, φυσικά μπρος όφελός τους, με χαρακτηριστικό παράδειγμα, την  Χαλκιδική, όπου καταστρέφουν για πάντα έναν πανέμορφο τόπο γεμίζοντάς τον τοξικά απόβλητα, διαλύουν την οικονομία της, την αφήνουν χωρίς νερό, καταστρέφουν χιλιάδες θέσεις εργασίας.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΆΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ 
ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΤΗΣ "ΔΙΚΗΣ" ΜΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ  ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ.

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ : Ο Μπουτάρης να χαίρεται τους ομοϊδεάτες του που πάντα φρόντιζε να στηρίζει. Ήρθε η ώρα να πάρει και αυτός μια μικρή γεύση από τις πρακτικές των ιδεολογικών συντρόφων του.
Ας μην κρύβεται πιά. Εκτός και αν εξακολουθεί να πιστεύει ότι και για την Δημοτική αστυνομία, και για το νερό και για τα αρχαία φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Τότε ας επαναλάβει τις παραινέσεις του προς την αξιωματική αντιπολίτευση για συμπόρευση της με αυτό το έκτρωμα που λέγεται ελληνική κυβέρνηση.
Και κάτι άλλο. Όταν η τοξική σκόνη θα αρχίσει να έρχεται στην Θεσσαλονίκη από την Χαλκιδική θα φανεί καθαρά ότι υπήρξε ο πιο τραγικός δήμαρχος που πέρασε ποτέ από την πόλη για τα συμφέροντα της και τους ανθρώπους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ ακολουθείστε τις εξής οδηγίες, διαφορετικά τα σχόλιά σας δεν θα δημοσιεύονται:
-Μη γράφετε σε Greeklish.
-Μη βρίζετε.

Για να δημοσιευτεί οποιαδήποτε καταγγελία κατά συγκεκριμένων προσώπων ή υπηρεσιών πρέπει ο σχολιαστής:
α) να παραθέτει στοιχεία
β) να είναι επώνυμη
γ) να αποστέλλεται με e-mail στην διεύθυνση που είναι στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας για να μην δηλώνονται ψεύτικα στοιχεία αλλά και για να ζητήσουμε επιπρόσθετα στοιχεία αν χρειαστεί.