Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Προβοκάτσια δυσφήμισης του αγώνα: Φωτιά στο κτίριο που στεγάζεται το Αστυνομικό Τμήμα Ιερισσού. ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ


ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ:
Πάει το μυαλό σας κάπου; Το δικό μας πάει σε όλους τους σκοτεινούς μηχανισμούς που βγήκαν από τις κασέλες του τρόμου, που αναβιώνουν ότι πιο άθλιο υπάρχει στα κέντρα και τα παράκεντρα της εξουσίας. Ξέρουν ότι αν βγουν ηττημένοι από την ιστορία της Χαλκιδικής, θα ηττηθούν γρήγορα και στο πολιτικό πεδίο και μετά θα έρθει και το ΠΟΙΝΙΚΌ. Τα παίζουν όλα για όλα. Μα το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ. Η "ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ" ΤΟΥ (ΠΑΡΑ)ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ.


Η ΕΙΔΗΣΗ  (από antigoldgreece)
Στη διάρκεια της νύχτας “άγνωστοι” έβαλαν φωτιά στο αστυνομικό τμήμα Ιερισσού και σε δυο παλιά, κατασχεμένα αυτοκίνητα στο πίσω μέρος του κτιρίου. Η φωτιά μπήκε σε τρία σημεία, στο υπόγειο, στο ισόγειο όπου στεγάζεται η αστυνομία και στο χώρο πάρκινγκ των κατασχεμένων αυτοκινήτων.
Πρέπει να σημειωθεί ότι από χθες το μεσημέρι, με απόφαση όλων των Επιτροπών Αγώνα Χαλκιδικής, οι δρόμοι άνοιξαν και η πρόσβαση στην Ιερισσό και στην περιοχή είναι πλέον ελεύθερη.
Περίεργες, χθες το απόγευμα η αστυνομία ήρθε και άδειασε το χώρο του Α.Τ. από οτιδήποτε υπήρχε μέσα και μετέφερε σε άλλο σημείο ένα καινούριο κατασχεμένο αυτοκίνητο. Στο κτίριο, που ανήκει σε ενεργό στέλεχος της Επιτροπής Αγώνα, στεγάζεται το γραφείο του ιδιοκτήτη και γραφεία δικηγόρων, ενώ εκεί κατοικεί και μια οικογένεια.
Ο εμπρησμός του κτιρίου είναι σχεδιασμένη και ηλίθια προβοκάτσια για να πληγεί ένα κίνημα που έχει ξεσηκώσει την Ελλάδα και σχολιάζεται θετικά παγκοσμίως. Είναι χαρακτηριστικό ότι την ημέρα που συνελήφθησαν οι δυο συναγωνιστές μας, κάποιοι θερμοκέφαλοι έβαλαν φωτιά σε έπιπλα και παλιά χαρτιά, τα οποία μετέφεραν έξω από το Α.Τ. για να τα κάψουν. Κανείς δε σκέφτηκε να βάλει φωτιά στο κτίριο και να απειλήσει ζωές και περιουσίες ανθρώπων. Κανείς δεν έβαλε φωτιά ούτε το βράδυ της Κυριακής που ξεχείλιζε η οργή για την άθλια σκευωρία και την άδικη προφυλάκιση των δυο αδερφών μας.
Το όργιο λάσπης και προπαγάνδας που είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσει, απαντάει αμέσως στο ερώτημα “ποιος και γιατί έκαψε το Αστυνομικό Τμήμα”. Το έκαψε κάποιος που έχει συμφέρον να πλήξει τον αγώνα μας για τη σωτηρία του τόπου.*
(Πριν το άρθρο αυτό και πριν τον εμπρησμό  προηγήθηκε το εξής άρθρο: