Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Και αρχίζουν και μεταμορφώνονται και αυτά σε λύκους, που βγάζουν κάτι παράξενες κραυγές προβατολυκίσιες.

Διαδήλωση στην Θεσσαλονίκη κατά των δύο συλληφθέντων της Χαλκιδικής.
Για μια ακόμη φορά , η οργή του κόσμου ξεχείλησε για την τρομοκρατία σε βάρος αυτών των Ελλήνων που τολμούν να σηκώσουν κεφάλι.
Οι  ελεύθεροι Χαλκιδικιώτες έχουν γίνει πια οι πολιορκητικοί κριοί που σπάζουν τις πόρτες των κάστρων της ξενόδουλης κυβέρνησης, που το μόνο που την νοιάζει είναι η εξυπηρέτηση των συμφερόντων της οικονομικής ολιγαρχικής εξουσίας στην Ελλάδα και στον κόσμο. Μπόμπολες, Καταρινοί πρίγκιπες και βασιλιάδες, Καναδοί μέτοχοι , Γερμανοί Τραπεζίτες είναι οι πραγματικοί κυβερνώντες την χώρα μας. Όλος ο "πολιτισμένος" κόσμος. Η κυβέρνηση, αντί να είναι υποταγμένη στην θέληση και το καλό του λαού, υποτάσσεται στις προσταγές  των αφεντικών της που με βάναυσο τρόπο αφαιρεί απ' τον λαό για να  δώσει σ΄αυτούς. Παραδίδει τεράστιες περιοχές της χώρας, ολόκληρους νομούς, ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα, ολόκληρη την Ελλάδα, τροφή στους απανταχού ευρισκόμενους πεινασμένους λύκους της οικονομικής υπερεξουσίας.
Στην επέλαση αυτή τσαλαπατά τα θύματά της, δημιουργεί προβοκάτσιες για να εξοντώσει αυτούς που αντιστέκονται. Έτσι και αυτοί οι δύο, πρέπει να λειτουργήσουν σαν παράδειγμα προς αποφυγήν. Σαν παράδειγμα ότι όποιον αντιστέκεται θα τον φάει ο μαύρος ο λύκος, που πότε παίρνει την μορφή του Δένδια, πότε του Στουρνάρα, μα πάντα στην πίσω όψη της ίδιας αυτής μάσκας, είναι ο αντιμνημονιακός Σαμαράς. 
Υπάρχουν όμως και τα πρόβατα που ο λύκος τα έχει ήδη φάει πνευματικά για να αποκτήσει περισσότερη δύναμη ο ίδιος. Τα πρόβατα πρότυπα, με πρώτο και καλύτερο τον Κουβέλη, και ακολουθεί ο Ρουπακιώτης, που ούτε ένα παραπονεμένο μπέέέ δεν βγάζουν από το στόμα τους. Μόνο ο Μανιτάκης με προτροπή του Κουβέλη (αγάπη μου πες μπέέέ...)που με την τριπλή ιδιότητα του πολιτικού, του πρόβατου αλλά και του σκηνοθέτη βγάζει αυτό το πολύτιμο επικοινωνιακά μπέεε. Έχουν μπει στο μαντρί της συνεργασίας, αλλά οι λύκοι ήταν εκεί. Και έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να  μεταμορφώνονται και αυτά σε λύκους, που βγάζουν κάτι παράξενες κραυγές προβατολυκίσιες.