Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Η ποιότητα ζωής στην Θεσσαλονίκη...

Πολλοί επαγγελματίες στη  πόλη μας, αντί να πρωτοστατούν σε πρωτοβουλίες για την αναβάθμιση της πόλης, εξ΄αιτίας της οποίας έχουν το εισόδημα τους, είναι κοντόφθαλμοι αυτόχειρες.


Κοιτάζουν το βραχυπρόθεσμο μικροσυμφέρον τους, παρανομούν ιδιοποιούμενοι και εξευτελίζοντας τον δημόσιο χώρο, αφαιρώντας τον από εμάς τους ερασιτέχνες χρήστες, κατοίκους και επισκέπτες. και υποθηκεύοντας το παρόν και το μέλλον όλων μας.

Πλατεία Μοριχώβου - Λαδάδικα

Οι ευθύνες του Δήμου που έχει σηκώσει τα χέρια, της ΚΕΔΚΕ που δεν φροντίζει για ένα αξιόπιστο πλέγμα ποινών και ρυθμίσεων που να αποτρέπουν κάθε είδους τέτοια απόπειρα, και της πολιτείας που είναι υπεύθυνη για το αναποτελεσματικό νομικό καθεστώς και τις επικαλύψεις αρμοδιοτήτων καθώς και τις προσλήψεις στη δημοτική αστυνομία. 

Πλατεία Κατούνη - Λαδάδικα

Στο μακρινό....βάθος φαίνονται (;) τα διαχωριστικά, όπου μέχρι εκεί θα έπρεπε να υπάρχουν τραπεζοκαθίσματα. Το όμορφο συντριβάνι παραχώρησε τη θέση του στα κινούμενα γλυπτά...καρέκλες...

Πλατεία Κατούνη - Λαδάδικα

Να αναφερθούμε μήπως και στο έγκλημα της κατάργησης μέσα σε ένα βράδυ της Δημοτικής Αστυνομίας από την κυβέρνηση Σαμαρά; 

Ποιος πεζόδρομος;

Εγώ πάντως δεν θα τους χαρακτήριζα και τόσο πατριώτες, σε όσα συλλαλητήρια και να έχουν πάει...
Αν αγαπούσαν την πατρίδα τους δεν θα την έβαζαν πάνω απ' τα φράγκα τους.
Η τιμή, τιμή δεν έχει...