Σάββατο, 4 Μαΐου 2013

Αφού έφευγε...

Πρωί. Ώρα εννιά και κάτι στον πεζόδρομο της Αριστοτέλους, λίγο πιο πάνω από την Ερμού, ένα επιβατικό αυτοκίνητο με έναν νεαρό καθισμένο με άνεση στο κάθισμα περιμένει κάτι.

Έχω βαρεθεί πια να κάνω παρατηρήσεις και δεν λέω τίποτε. 
Από την πάνω μεριά εμφανίζεται ένας Δημοτικός Αστυνομικός με  μοτοσυκλέτα της υπηρεσίας. Ο νεαρός, βάζει μπρος το αυτοκίνητο και πάει να φύγει. Ο αστυνομικός πάει κοντά του και του λέει: Άντε φύγε γρήγορα... Το αυτοκίνητο φεύγει. Λέω του αστυνομικού: Γιατί δεν τον έγραψες; Αφού έφευγε μου απαντάει...

3 σχόλια:

 1. Κύριε Χρήστο,οφείλατε να τον ρωτήσετε αν γνωρίζει τι σημαίνει ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ,δεδομένου του γεγονότος ότι ,το αδίκημα είχε διαπραχθεί και ο έχων την υποχρέωση να το βεβαιώσει δεν το έπραξε, ως όφειλε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ασχολείστε με πολύ σοβαρά ζητήματα βλέπω. Γνωρίζετε ότι στο σημείο αυτό στεγάζονται οι επιτροπές αναπηρίας και ότι ίσως το όχημα μετέφερε κάποιους υπηρεσιακούς παράγοντες? (κρατικό όχημα ήταν). Όσο για την παράβαση καθήκοντος φαντάζομαι ότι την επιείκεια που επεδείχθη την επικροτείτε μόνο όταν πρόκειται για το δικό σας αυτοκίνητο ε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αγαπητέ φίλε 2:55 από την απάντησή σου καταλαβαίνω ότι μαλλον της Δημοτικής Αστυνομίαε είσαι. Όδι ότι όλοι οι Δ.Α έχετε την ίδια νοοτροπία αλλά για να δικαιολογείς μια σοβαρή παράβαση, ενώ δεν ξέρεις τις ακριβείς συνθήκες αυτά δείχνει. Οπότε χωρίς να το θέλεις επιβεβαιώνεις αυτά που λέω.
  Ήμουνα παρών και τα πράγματα δεν έγιναν σύμφωνα με την σκηνοθεσία που φαντάστηκες. Στο αυτοκίνητο ήταν ένας πιτσιρικάς και όταν του μίλησε ο αστυνομικός δεν είπε τίποτε και αλλά έφυγε ευχαριστημένος που δεν του κόπηκε κλήση.Αυτά δεν συμβαίνουν σε καμιά πολιτισμένη χώρα γιατί σέβονται τους δημοσιους χώρους και αν κάποιος το τολήσει σε 2 λεπτά τον έχουν γράψει, πληρώνει μεγάλο πρόστιμο και παίρνει και πόντους. Έχω άδικο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ ακολουθείστε τις εξής οδηγίες, διαφορετικά τα σχόλιά σας δεν θα δημοσιεύονται:
-Μη γράφετε σε Greeklish.
-Μη βρίζετε.

Για να δημοσιευτεί οποιαδήποτε καταγγελία κατά συγκεκριμένων προσώπων ή υπηρεσιών πρέπει ο σχολιαστής:
α) να παραθέτει στοιχεία
β) να είναι επώνυμη
γ) να αποστέλλεται με e-mail στην διεύθυνση που είναι στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας για να μην δηλώνονται ψεύτικα στοιχεία αλλά και για να ζητήσουμε επιπρόσθετα στοιχεία αν χρειαστεί.