Πέμπτη, 2 Μαΐου 2013

Φωτογραφίες της παλιάς Θεσσαλονίκης στα κλειστά μαγαζιά

Μεγάλες ασπρόμαυρες φωτογραφίες της παλιάς Θεσσαλονίκης θα καλύψουν σύντομα τα κλειστά μαγαζιά του κέντρου της πόλης, σύμφωνα με τον Αγγελιοφόρο. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία αλλαγής στην όψη των κλειστών καταστημάτων που αναλαμβάνει η αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με το Εμπορικό – Βιομηχανικό Επιμελητήριο και τον Εμπορικό Σύλλογο.
Οπως ανακοίνωσε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Έλλη Χρυσίδου, σε πρώτη φάση οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης θα προχωρήσουν στον καθαρισμό και τον φωτισμό των βιτρινών. Στη συνέχεια οι βιτρίνες αυτές θα καλυφθούν με μεγάλες ασπρόμαυρες φωτογραφίες της παλιάς Θεσσαλονίκης, με στόχο την αναστροφή της αρνητικής εικόνας και ψυχολογίας που δημιουργείται στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης.
Η αρχή θα γίνει από τις οδούς Μητροπόλεως (στους αριθμούς 57, 63 και 80), Τσιμισκή (10, 109, 120 και συμβολή με Κομνηνών), Εγνατία (23,33 και 124), Ερμού 4 και Ίωνος Δραγούμη 31.

3 σχόλια:

 1. οτανκρυβουμε ενα προβλημα αυτο σταματαει να υπαρχει''Ανθρωποι ειμαστε οχι στρουθοκαμηλοι'''

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. «Η γκρίνια και η μιζέρια κάνουν κακό…»

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αρση των νοοθεσιών-αντικινήτρων που υπάρχουν για να συντηρούν το κομματο-πελατειακό Δημόσιο και εκλογίκευση των φόρων, ώστε να ξανανοίξει καμιά επιχείρηση (και να απασχοληθεί και κανένας υπάλληλος);
  Ασ'το! Καλύτερα να βάφουμε τις βιτρίνες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ ακολουθείστε τις εξής οδηγίες, διαφορετικά τα σχόλιά σας δεν θα δημοσιεύονται:
-Μη γράφετε σε Greeklish.
-Μη βρίζετε.

Για να δημοσιευτεί οποιαδήποτε καταγγελία κατά συγκεκριμένων προσώπων ή υπηρεσιών πρέπει ο σχολιαστής:
α) να παραθέτει στοιχεία
β) να είναι επώνυμη
γ) να αποστέλλεται με e-mail στην διεύθυνση που είναι στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας για να μην δηλώνονται ψεύτικα στοιχεία αλλά και για να ζητήσουμε επιπρόσθετα στοιχεία αν χρειαστεί.