Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Συμπτώσεις;





Στάση Αλ. Σβώλου.

Περίπτερο πληροφοριών του Δήμου.

Κανονικά δεν θα' πρεπε να κάνω κανένα σχόλιο. "Βγάζει μάτια" αυτό που συμβαίνει. Εδώ καταλαβαίνει κανείς σε τι επίπεδο βρίσκονται οι υπηρεσίες του Δήμου. Θέλω να αποφεύγω στην τόσο πλούσια ελληνική γλώσσα να κάνω κατάχρηση της λέξης άθλιο. Θα θέσω μόνο μερικά ερωτήματα στις υπηρεσίες του Δήμου.
Για την πρώτη φωτογραφία:
1) Όταν γίνεται μια μελέτη , γίνεται αποκλειστικά "επί χάρτου";  Η διαδικασία δεν περιλαμβάνει καμιά αυτοψία;
2) Στα συνεργεία που κατασκευάζουν το έργο πόσα άτομα δουλεύουν; Σε κανέναν δεν πέρασε απ' το μυαλό μήπως δεν είναι σωστή η θέση για τον κάδο, μπροστά στην στάση; Εδώ δεν πρόκειται για κάποιον ή για τους γείτονες που δεν πρόξεξαν που τον έβαλαν. Είναι η μόλις πριν από λίγες μέρες  διαπλάτυνση του πεζοδρομίου στην οποία δημιουργούνται εγκοπές ειδικά για την τοποθέτηση των κάδων. 
3) Κάθε πότε οι επιβλέποντες του έργου περνάνε για να ρίξουν μια ματιά;


Για την δεύτερη φωτογραφία:   
1) Όταν πάρθηκε  η απόφαση να ξαναλειτουργήσει το περίπτερο του Δήμου για την πληροφόρηση των επισκεπτών της πόλης, τι είπανε; Πάτε και ανοίξτε το; Δεν ήξεραν σε τι κατάσταση ήταν;: καμμένο, βρώμικο, κατεστραμένο, γεμάτο αφίσες, άθλιο (πάλι αυτή η λέξη...).
2) Πάλι ο κάδοοοος....
3) Το μόνο καλό που πρόσεξα ήταν ότι στο stand υπήρχαν πολλά  prospectus και ελπίζω οι υπάλληλοι να μιλάνε ξένες γλώσσες, γιατί όλα να τα περιμένει κανείς.
4) Κλείστε το για μια μέρα λοιπόν, περιποιηθείτε το και μετά το ανοίγετε γιατί έτσι είναι σκέτη δυσφήμιση για την πόλη μας.
 Για να καταλήξω στον πυρήνα του προβλήματος, πρόκειται για βλακεία, αδιαφορία ή              σαμποτάζ;