Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Κεραία κινητής τηλεφωνίας στην καρδιά της πόλης!

Ελλάδα, μια ατέλειωτη παράγκα ή μια ατέλειωτη κινητή τηλεφωνία, πες το όπως θες, το ίδιο κάνει. Σε λίγο οι εταιρίες θα φυτεύουν πάνω στα κεφάλια μας μικρές κεραιούλες.Το κράτος δεν μας προστατεύει, εμείς οι ίδιοι δεν προστατεύουμε τον εαυτό μας. Το κράτος έχει τους διαπλεκόμενους λόγους του. Εμείς τι έχουμε και είμαστε αδιάφοροι; Πρέπει να υποστούμε τα αποτελέσματα για να αρχίσουμε να προβληματιζόμαστε; Ποιος μας έχει βάλει την αυτόματη
χρονοκαθυστέρηση και αντιδρούμε (αν αντιδράσουμε ποτέ) με αυτόν τον τρόπο; Δεν έχουνε την εξυπνάδα (που λέμε ότι έχουμε) σαν λαός, για να αντιληφθούμε ποια θα είναι τα αποτελέσματα μιας ενέργειας; Έπρεπε  να περάσουν 30-40 χρόνια για να αντιληφθούμε που μας οδηγούσε η εφαρμοσμένη "πολιτική" της λαμογιάς, του πολιτικού μας συστήματος; Δεν έχουμε αίσθηση του κοινού συμφέροντος αλλά έχουμε αυτήν του ατομικού; Μάλλον ούτε και αυτήν έχουμε όπως δείχνει και η φωτογραφία. Την θυμάμαι από παλιά την κεραία. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι σε μια τέτοια θέση θα μπορούσε να μπει μια επικίνδυνη κεραία. Μέχρι που ρώτησα έναν φίλο μου ειδικό.
Οι κάτοικοι που ζουν απέναντι δεν αναρωτήθηκαν ποτέ τι είδους κεραία είναι αυτή; Αναρωτήθηκαν και δεν έκαναν τίποτε;
Σήμερα έμαθα ότι ¨η τεχνολογία έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που έχει κατασκευάσει  ένα μηχάνημα που μπορεί να αλλάξει την σκέψη σου.
Ας προλάβουμε λοιπόν να το καταργήσουμε τώρα, πριν το "βάλουν μπρος",  γιατί τότε όπως καταλαβαίνετε, θα γίνουμε ανθρωποειδή-ρομπότ στην διάθεση της εξουσίας.