Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Γιατί χρειαζόμαστε έξυπνη Δημοτική Αστυνομία.

Πρώτη φωτογραφία: Ένα εμπόδιο, απ' αυτά που υπάρχουν κατά μήκος του πεζοδρομίου στην παλιά Λ.Νίκης λείπει. Τυχαίο; Δεν νομίζω, απ' την στιγμή που το σημείο αυτό, είναι η δίοδος για να περάσουν οι καντίνες στον περιβάλλοντα χώρο του Λευκού Πύργου.

Δεύτερη φωτογραφία: Δείχνει την καντίνα την στιγμή που εισέρχεται στην παραλία. Αντίστοιχα, από την άλλη μεριά, η δίοδος είναι μπροστά από το Βασιλικό θέατρο, όπου υπάρχει η υποτιθέμενη λωρίδα για να κάνουν στάση τα αυτοκίνητα.
Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη παρατηρητικότητα ή εξυπνάδα για να τα καταλάβεις αυτά. Αρκεί να ενδιαφέρεσαι να μάθεις. Τώρα γιατί η Δημοτική Αστυνομία δεν τα έχει δει, θα σας γελάσω. Μπορεί και να τα έχει δει και να αδιαφόρησε να πληροφορήσει την αρμόδια υπηρεσία για να επιληφθεί του θέματος. Αυτό όμως είναι χειρότερο. Πως θα μπορέσει η Αντιδημαρχία να κάνει τους αστυνομικούς να ενδιαφερθούν να δουλέψουν και να βγάλουν το μεροκάματο. έστω αυτό το μικρό, που παίρνουν, αυτό είναι το θέμα. Τους προβλημάτισε; Αφού δεν έχουν αποτελέσματα σε ένα σωρό θέματα, δεν πρέπει να σκεφτούν τι φταίει; Δεν νομίζω να λείπει η εξυπνάδα από τα παιδιά της Δημοτικής Αστυνομίας. Τους λείπει το ενδιαφέρον.  Αυτό πρέπει να βρει η Αντιδημαρχία τρόπους να ξυπνήσει. Να τους μάθει πόσο σημαντικό έργο είναι αυτό που κάνουν, σε μια πολύ σημαντική πόλη.