Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013

Ολοκληρώθηκε η συνέλευση στην Ιερισσό – Συζητήθηκαν τρόποι κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων


Ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα η πολύωρη συνέλευση που πραγματοποίησαν τα μέλη των επιτροπών αγώνα στην Ιερισσό, όπου συζήτησαν τους τρόπους συνέχισης των κινητοποιήσεων, μετά και την απόφαση για την προφυλάκιση των δύο συγχωριανών τους, που κατηγορούνται για συμμετοχή στην επίθεση στις Σκουριές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τhesstoday, οι τρόποι με τους οποίους θα κλιμακωθεί ο αγώνας των κατοίκων, είναι ακόμη υπό διαμόρφωση, και ενδεχομένως να μην είναι κάτι ανακοινώσιμο πριν από την Τετάρτη.
Ωστόσο οι επιτροπές αγώνα, αποφάσισαν να ανοίξουν τα μπλόκα στην Ιερισσό, δίνοντας μια λωρίδα του δρόμου στην κυκλοφορία και ενημερώνοντας παράλληλα τους οδηγούς των διερχόμενων αυτοκινήτων για τα αιτήματα που έχουν.
Όσον αφορά το ενδεχόμενο να υπάρξουν νέες συλλήψεις, οι κάτοικοι επισημαίνουν με κατηγορηματικό τρόπο, πως αν κληθεί κάποιος από την αστυνομία, δεν πρόκειται να κρυφτεί. «Όσες φορές κλήθηκε κάποιος, παρουσιάστηκε » είπε μέλος των επιτροπών αγώνα στο Thesstoday, προσθέτοντας όμως, πως οι κάτοικοι θα είναι σε επιφυλακή, «για το ενδεχόμενο η αστυνομία να επιχειρήσει να εισβάλλει και πάλι σε σπίτια ξημερώματα, σπάζοντας πόρτες και τρομοκρατώντας μικρά παιδιά» όπως έγινε στις 10 Απριλίου . «Η διαφωνία μας και οι αντιδράσεις, αφορούν στο πως λειτούργησε η αστυνομία με τις συλλήψεις. Δεν τις αποφεύγουμε, αλλά διαφωνούμε με τον τρόπο που γίνονται» επανέλαβε ο κάτοικος της Ιερισσού. 
Τhesstoday.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ ακολουθείστε τις εξής οδηγίες, διαφορετικά τα σχόλιά σας δεν θα δημοσιεύονται:
-Μη γράφετε σε Greeklish.
-Μη βρίζετε.

Για να δημοσιευτεί οποιαδήποτε καταγγελία κατά συγκεκριμένων προσώπων ή υπηρεσιών πρέπει ο σχολιαστής:
α) να παραθέτει στοιχεία
β) να είναι επώνυμη
γ) να αποστέλλεται με e-mail στην διεύθυνση που είναι στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας για να μην δηλώνονται ψεύτικα στοιχεία αλλά και για να ζητήσουμε επιπρόσθετα στοιχεία αν χρειαστεί.