Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

Τοξική η επένδυση στην Χαλκιδική!!

ES_0304_001a

Σήμερα στην “Εφημερίδα των Συντακτών”: Δηλητήριο στη φλέβα

Τοξική η επένδυση στη Χαλκιδική Καφεκίτρινα νερά και αφροί σε ρέματα στα οποία εκβάλλουν σωλήνες του εργοστασίου εμπλουτισμού της “Ελληνικός Χρυσός”. Σοβαρές καταγγελίες από κατοίκους και τους βουλευτές Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ. Οι αναλύσεις πιστοποιημένου εργαστηρίου δείχνουν πολύ μεγάλες συγκεντρώσεις σε αρσενικό και βαρέα μέταλλα. Ειδικά το-τοξικό και καρκινογόνο- αρσενικό μετρήθηκε έως και 49.000 φορές πάνω από τις επιτρεπόμενες τιμές για πόσιμο νερό.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, ΣΕΛ. 42-43 (στο φύλλο που κυκλοφορεί)

1 σχόλιο:

  1. Το θέμα ειναι πώς το σταματάμε όλο αυτό..! Δεν ειναι και πολύ εύκολο. Οι ξεφτίλες που μας κυβερνάνε, και οι 3, το έχουν προχωρήσει πολύ το πράγμα. Απο την άλλη βέβαια ο κόσμος εναντιώνεται, πλέον σε όλη την επικράτεια. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε αυτή την εξόρυξη, όπως και κάθε εξόρυξη. Ελπίζω και οι πολίτες της Θεσσαλονίκης να αντιδράσουν πιό μαζικά και αποτελεσματικά. Απο τον Δήμο τώρα τι να περιμένεις... Κάτι βρωμάει εδώ (επαναλαμβάνω: 'ψήφισε Μπουτάρη για να γουστάρεις..')

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ ακολουθείστε τις εξής οδηγίες, διαφορετικά τα σχόλιά σας δεν θα δημοσιεύονται:
-Μη γράφετε σε Greeklish.
-Μη βρίζετε.

Για να δημοσιευτεί οποιαδήποτε καταγγελία κατά συγκεκριμένων προσώπων ή υπηρεσιών πρέπει ο σχολιαστής:
α) να παραθέτει στοιχεία
β) να είναι επώνυμη
γ) να αποστέλλεται με e-mail στην διεύθυνση που είναι στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας για να μην δηλώνονται ψεύτικα στοιχεία αλλά και για να ζητήσουμε επιπρόσθετα στοιχεία αν χρειαστεί.