Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2013

Νέα "κακαθάκια" μικροαπορριμάτων!

Νέα "κακαθάκια"100 lt, τοποθετήθηκαν τις τελευταίες ημέρες από το Δήμο Θεσσαλονίκης σε κεντρικά σημεία της πόλης αντικαθιστώντας παλαιά, σε μια προσπάθεια  βελτίωσης των προσφερόμενων υπηρεσιών στην καθαριότητα.
Τα νέα καλαθάκια είναι λειτουργικότερα με σύγχρονη αισθητική, έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα, παρέχουν δυνατότητα ταχύτερης αποκομιδής, έχουν νέες τεχνικές προδιαγραφές ώστε να εξασφαλίζεται η αντοχή τους σε ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες (ηλιακή ακτινοβολία, υψηλές θερμοκρασίες),ενώ θα αντικαταστήσουν προοδευτικά τα παλαιά.

Τοποθετήθηκαν στη Πλατεία Αριστοτέλους, στο πάρκο του Λευκού Πύργου, στην Πλατεία Τσιρογιάννη, στην οδό Δημητρίου Γούναρη, Αγίας Σοφίας, στη ΧΑΝΘ, στα Λαδάδικα και σε επιλεγμένα κεντρικά σημεία.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με την τοποθέτηση και άλλων καλαθιών σε χώρους προσβασιμότητας όπως Ιστορικά μνημεία και Τουριστικούς προορισμούς, σημείωσε ο Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Καθαριότητας, Θανάσης Παππάς και πρόσθεσε :
«Η προσπάθεια θα συνεχιστεί το 2013 με την υλοποίηση και άλλων πρωτοβουλιών στο επίπεδο των κάδων με την άμεση αντικατάσταση των πράσινων κάδων 360 lt, την επανατοποθέτηση με νέα χωροθέτηση λόγω  απόσυρσης ορισμένου αριθμού στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος Ανακύκλωσης αλλά και την Προκήρυξη Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού για τον σχεδιασμό και την  σήμανση των θέσεων τους, καθώς  και την αισθητική τους ένταξη ως στοιχεία του αστικού εξοπλισμού».

1 σχόλιο:

  1. Να και κατι που απεμεινε να θυμιζει την εκατοστη επετειο τησ πολησ, πολυ ευχαριστη εκπληξη αυτοι οι καλαισθητοι καδοι ελπιζω σιγα σιγα να αντικατασταστησουν τουσ διπλουσ μεταλικουσ οι οποιοι δεν ηταν καθολου λειτουργικοι. Η ανανεωση του παρωχημενου αστικου εξοπλισμου θα επρεπε να ειναι απο τισ προταιρεοτητεσ του δημου για αναβαθμιση του αστικου τοπιου τησ πολησ. Ελπιζω με την ιδια λογικη να αντικατασταθουν και τα αχαρα κοκκινα παγκακια τησ Τσιμισκησ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ ακολουθείστε τις εξής οδηγίες, διαφορετικά τα σχόλιά σας δεν θα δημοσιεύονται:
-Μη γράφετε σε Greeklish.
-Μη βρίζετε.

Για να δημοσιευτεί οποιαδήποτε καταγγελία κατά συγκεκριμένων προσώπων ή υπηρεσιών πρέπει ο σχολιαστής:
α) να παραθέτει στοιχεία
β) να είναι επώνυμη
γ) να αποστέλλεται με e-mail στην διεύθυνση που είναι στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας για να μην δηλώνονται ψεύτικα στοιχεία αλλά και για να ζητήσουμε επιπρόσθετα στοιχεία αν χρειαστεί.