Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013

Η αποτέφρωση νεκρών, η Αγίου Δημητρίου και πεζοδρομήσεις, στα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας.


Με συνολικά 106 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα πραγματοποιηθεί η 1η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το 2013, την ερχόμενη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013, και ώρα 14:00, στο Δημαρχιακό Μέγαρο (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου).
Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι :
- Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών (Κ.Α.Ν.) εντός των Κοιμητηρίων Αναστάσεως του Κυρίου. Υποβολή αιτήματος προς το Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη για την έγκριση τοπικού ρυμοτομικού σχεδίου για τη χωροθέτησή του.
- Εργασίες συντήρησης διατηρητέου κτιρίου πρώην Δημοτικών Σφαγείων προκειμένου να επαναχρησιμοποιηθεί ως Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων. Έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα του έργου.  
- Αναβάθμιση οδικού άξονα Αγίου Δημητρίου (γ΄ φάση – τμήματα Θ,Ι,Κ,Λ,Μ). Έγκριση μελέτης του έργου συνολικού προϋπολογισμού 1.290.000 ευρώ.
-  Πεζοδρόμηση της οδού Αλκυόνης και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (στους κόμβους: Αναξιμάνδρου – Αν. Θράκης – Κων. Κανάρη – Διστόμου – Απόλλωνος Γυμν. Μικρού – Παπάφη – Γυμν. Μυστακίδου)  
- Συγκρότηση Διοικητικών Συμβουλίων των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) του Δήμου Θεσσαλονίκης και ορισμός μελών στις Επιτροπές του Δημοτικού Συμβουλίου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ ακολουθείστε τις εξής οδηγίες, διαφορετικά τα σχόλιά σας δεν θα δημοσιεύονται:
-Μη γράφετε σε Greeklish.
-Μη βρίζετε.

Για να δημοσιευτεί οποιαδήποτε καταγγελία κατά συγκεκριμένων προσώπων ή υπηρεσιών πρέπει ο σχολιαστής:
α) να παραθέτει στοιχεία
β) να είναι επώνυμη
γ) να αποστέλλεται με e-mail στην διεύθυνση που είναι στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας για να μην δηλώνονται ψεύτικα στοιχεία αλλά και για να ζητήσουμε επιπρόσθετα στοιχεία αν χρειαστεί.