Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013

Σημαντικά θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Θεσσαλονίκης την Δευτέρα. Με συνολικά 106 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα πραγματοποιηθεί η 1η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το 2013, την ερχόμενη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013. 


Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι :

- Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών (Κ.Α.Ν.) εντός των Κοιμητηρίων Αναστάσεως του Κυρίου. Υποβολή αιτήματος προς το Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη για την έγκριση τοπικού ρυμοτομικού σχεδίου για τη χωροθέτησή του.

- Εργασίες συντήρησης διατηρητέου κτιρίου πρώην Δημοτικών Σφαγείων προκειμένου να επαναχρησιμοποιηθεί ως Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων. Έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα του έργου. 

- Αναβάθμιση οδικού άξονα Αγίου Δημητρίου (γ΄ φάση – τμήματα Θ,Ι,Κ,Λ,Μ). Έγκριση μελέτης του έργου συνολικού προϋπολογισμού 1.290.000 ευρώ.

-  Πεζοδρόμηση της οδού Αλκυόνης και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (στους κόμβους: Αναξιμάνδρου – Αν. Θράκης – Κων. Κανάρη – Διστόμου – Απόλλωνος Γυμν. Μικρού – Παπάφη – Γυμν. Μυστακίδου) 

- Συγκρότηση Διοικητικών Συμβουλίων των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) του Δήμου Θεσσαλονίκης και ορισμός μελών στις Επιτροπές του Δημοτικού Συμβουλίου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ ακολουθείστε τις εξής οδηγίες, διαφορετικά τα σχόλιά σας δεν θα δημοσιεύονται:
-Μη γράφετε σε Greeklish.
-Μη βρίζετε.

Για να δημοσιευτεί οποιαδήποτε καταγγελία κατά συγκεκριμένων προσώπων ή υπηρεσιών πρέπει ο σχολιαστής:
α) να παραθέτει στοιχεία
β) να είναι επώνυμη
γ) να αποστέλλεται με e-mail στην διεύθυνση που είναι στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας για να μην δηλώνονται ψεύτικα στοιχεία αλλά και για να ζητήσουμε επιπρόσθετα στοιχεία αν χρειαστεί.