Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

Αλεξάνδρου Σβώλου: Οι οδηγοί καταργούν τα κενά του σχεδιασμού.

Βλέποντας την Αλεξάνδρου Σβώλου μετά την ανάπλαση, δεν μπορείς παρά να σκεφτείς να δώσεις στον Δήμο μια  συμβουλή: Αν δεν μπορείς
να το αποφύγεις, τότε απόλαυσέ το.
Πάντως οι οδηγοί το απολαμβάνουν, γιατί είναι βολικό, έχει πιο πολλές θέσεις στάθμευσης από αυτές που προέβλεψε (δημιούργησε) ο Δήμος και δεν δημιουργούνται προβλήματα από τα διπλοπαρκαρίσματα, γιατί όπου οι οδηγοί επέβαλαν την στάθμευση αυτής της διάταξης, δεν μπορεί να διπλοπαρκάρει κάποιος, απλούστατα γιατί δεν χωράει, ενώ η κυκλοφορία γίνεται πιο άνετα από την περίπτωση που υπάρχουν  διπλοπαρκαρισμένα. Να μην πω ότι έτσι είναι και πιο όμορφα, τα αυτοκίνητα παρκάρουν-ξεπαρκάρουν εύκολα και εξ΄αιτίας αυτού ο χρόνος είναι πιο λίγος, επομένως η ροή των αυτοκινήτων πιο καλή, και έτσι έχουμε καλύτερη λύση στο κυκλοφοριακό.
Ας παραδεχτούν λοιπόν στην αντιδημαρχία ... και δικτύων, ότι έτσι είναι πιο λειτουργικό, και ίσως με κάποιες μικροπαρεμβάσεις, το υιοθετήσουν και το κάνουν επίσημο.Διαφορετικά και το πεδίο δράσης (τρόπος του λέγειν) της Δημοτικής Αστυνομίας θα διευρυνθεί και όλα θα γίνονται χειρότερα. Αμάν, τι άγχος κι αυτό...

2 σχόλια:

  1. Η κόκκινη κορδέλα με το χαρτί που βλέπουμε στη φωτογραφία, είναι η ειδοποίηση ότι δεν επιτρέπεται η κάθετη στάθμευση. Αυτό ισχύει εδώ και δέκα μέρες περίπου και από τότε έχουν κοπεί δεκάδες κλήσεις σε όσους στάθμευσαν κάθετα.
    Ο δρόμος έχει επανέλθει στην παλιά του εικόνα, οριζόντια στάθμευση και ασφυκτικά διπλοπαρκαρισμένος.
    Το περίεργο είναι ότι όσες κλήσεις κόπηκαν, τις τελευταίες μέρες, σε όσους πάρκαραν κάθετα, δεν κόπηκαν για τους διπλοπαρκαρισμένους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι χωράνε και διπλάσια αυτοκίνητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ ακολουθείστε τις εξής οδηγίες, διαφορετικά τα σχόλιά σας δεν θα δημοσιεύονται:
-Μη γράφετε σε Greeklish.
-Μη βρίζετε.

Για να δημοσιευτεί οποιαδήποτε καταγγελία κατά συγκεκριμένων προσώπων ή υπηρεσιών πρέπει ο σχολιαστής:
α) να παραθέτει στοιχεία
β) να είναι επώνυμη
γ) να αποστέλλεται με e-mail στην διεύθυνση που είναι στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας για να μην δηλώνονται ψεύτικα στοιχεία αλλά και για να ζητήσουμε επιπρόσθετα στοιχεία αν χρειαστεί.