Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013

Η Διαδήλωση ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ κατά των ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΧΡΥΣΟΥ.

Το αμαρτωλό τρίγωνο της διαπλοκής που υπέγραψε για τα μεταλλεία χρυσού!

Στην Πλατεία Συντάγματος
Στα προπύλαια.

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν στο κέντρο της Αθήνας οι επιτροπές αγώνα ενάντια στα μεταλλεία του Χρυσού της Χαλκιδικής. Η πορεία ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα από τα Προπύλαια και κατευθύνθηκε δια μέσου της οδού Σταδίου, που είναι κλειστή, προς την πλατεία Συντάγματος. Οι εκατοντάδες διαμαρτυρόμενοι επέλεξαν έναν πρωτότυπο τρόπο για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην εξόρυξη χρυσού στην Χαλκιδική κρατώντας έναν επιτάφιο, που αποτελείται «από λίγα μόνο δέντρα, από τα χιλιάδες που κόβονται στις Σκουριές» όπως χαρακτηριστικά λένε. Επίσης ορισμένοι από τους διαδηλωτές φορούσαν στολές για την προστασία από τοξικά απόβλητα τις οποίες χρησιμοποιούν οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία. Προπορεύεται ομάδα «αγανακτισμένων μοτοσυκλετιστών» από την Αθήνα.
Η πορεία...

H κηδεία του δάσους.

3 σχόλια:

  1. Μπραβω παιδια.Μακαρι να μπορουσαμε να ειμαστε ολοι διπλα σας.Οχι στο ξεπουλημα της Χαλκιδικης μας.Δεν θα περασει.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς τα κανάλια, για άλλη μια φορά, σιώπησαν. Δεν έδειξαν την πορεία. Καλά που υπάρχει το διαδίκτυο. Χρειάζεται μεγάλος αγώνας. Όχι στην καταστροφή της Χαλκιδικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήταν μια ειρηνική πορεία,αξιοπρεπής που συγκίνησε τον κόσμο της Αθήνας,ο οποίος δήλωνε άγνοια του προβλήματος αφού επιμελώς καλύπτεται.Οι αρμόδιοι κωφαίνουν,όμως ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι την τελική νίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ ακολουθείστε τις εξής οδηγίες, διαφορετικά τα σχόλιά σας δεν θα δημοσιεύονται:
-Μη γράφετε σε Greeklish.
-Μη βρίζετε.

Για να δημοσιευτεί οποιαδήποτε καταγγελία κατά συγκεκριμένων προσώπων ή υπηρεσιών πρέπει ο σχολιαστής:
α) να παραθέτει στοιχεία
β) να είναι επώνυμη
γ) να αποστέλλεται με e-mail στην διεύθυνση που είναι στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας για να μην δηλώνονται ψεύτικα στοιχεία αλλά και για να ζητήσουμε επιπρόσθετα στοιχεία αν χρειαστεί.