Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2013

Τον ΟΑΕΕ κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς.

Πρέπει να γίνει έρευνα στο δημόσιο για να δουν πόσες υπηρεσίες  εφαρμόζουν τον νόμο για το νέο ωράριο και πόσες όχι και φυσικά να δημοσιευτούν ποιες είναι οι  "ανυπάκουες.  Ενδιαφέρον θα έχουν τα  προσχήματα που επικαλούνται όσοι δεν τον εφαρμόζουν.
Είναι τραγικό, ότι μετά από τόσα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, κάποιοι(;) έξυπνοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει γύρω τους και δεν είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους.
Στο κεντρικό ΙΚΑ μέχρι πριν από λίγο καιρό, ίσως ακόμη, μετά από πολλούς μήνες ή και χρόνο εφαρμογής του νέου ωραρίου, στην είσοδο έχουν αναρτημένη την πινακίδα με το παλιό ωράριο.. Μπας και αποτρέψουν κάποιους, ξεγελώντας τους. Θα ήθελα να ήξερα, αν το ωράριο γινόταν πιο μικρό πόσο χρόνο θα έκαναν να αλλάξουν τον παλιό πίνακα. Ένα λεπτό; Δύο; Πάντως όχι παραπάνω από τρία λεπτά και σε καμιά περίπτωση πάνω από τέσσερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ ακολουθείστε τις εξής οδηγίες, διαφορετικά τα σχόλιά σας δεν θα δημοσιεύονται:
-Μη γράφετε σε Greeklish.
-Μη βρίζετε.

Για να δημοσιευτεί οποιαδήποτε καταγγελία κατά συγκεκριμένων προσώπων ή υπηρεσιών πρέπει ο σχολιαστής:
α) να παραθέτει στοιχεία
β) να είναι επώνυμη
γ) να αποστέλλεται με e-mail στην διεύθυνση που είναι στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας για να μην δηλώνονται ψεύτικα στοιχεία αλλά και για να ζητήσουμε επιπρόσθετα στοιχεία αν χρειαστεί.