Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

Διεθνής Ιστιοπλοικός Αγώνας στην ΘεσσαλονίκηTo 2ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα με την επωνυμία  «2 International Sailing Regatta-Thessaloniki 2012», διοργανώνουν στις 26 - 28 Οκτωβρίου 2012, 
o Δήμος Θεσσαλονίκης και ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης (Ο.Φ.Θ.), υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (Ε.Ι.Ο.). Πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση στις κατηγορίες σκαφών Optimist και Laser 4.7 , στην οποία θα πάρουν μέρος συνολικά 150 σκάφη από 30 ομίλους, από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό (Τουρκία, Βουλγαρία). Ο 2ο Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας αποτελεί τη συνέχεια του 20χρονου Ιστιοπλοϊκού Αγώνα των Δανιολείων.
 «Οι δύο τελευταίοι μήνες, ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος ήταν δύο μήνες με αρκετές δράσεις γύρω από το υγρό στοιχείο και με αυτή τη διεθνή διοργάνωση προσδοκούμε να ζωντανέψουμε ακόμη περισσότερο το Θερμαϊκό. Τα ναυταθλητικά δρώμενα ήταν και είναι μια από τις άμεσες προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής προκειμένου να αξιοποιηθεί το θαλάσσιο μέτωπο της πόλης και να αυξηθεί η συμμετοχή των νέων στα ναυταθλήματα», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Νεότητας-Αθλητισμού και Εθελοντών, Μαρία Πασχαλίδου.

Το πρόγραμμα των αγώνων:
Πέμπτη           25 Οκτωβρίου 2012 : Αφίξεις-Δηλώσεις συμμετοχής.
Παρασκευή    26 Οκτωβρίου 2012 : 11:00  Ιστιοδρομίες
Σάββατο         27 Οκτωβρίου 2012: 11:00  Ιστιοδρομίες
                          19:00   Εορταστική εκδήλωση-Τιμητικές απονομές 
Κυριακή          28 Οκτωβρίου 2012: 10:00  Ιστιοδρομίες
Μετά το πέρας των αγώνων ακολουθεί η απονομή επάθλων
2 σχόλια:

  1. ΚΡΙΜΑ ή ΓΙΑΖΙΚ κατά τον Κεμαλιστή Δήμαρχο της πόλης. Οι προσπάθειες να καθιερωθεί ως διεθνής ένας αγώνας στη Θεσσαλονίκη ναυαγίσαν στην ασυνενωησία του Λιμεναρχείου και των Λιμενικών. Η απόλυτη αλαζωνική εξουσία ενός λιμενικού και η ανεπάρκεια οργανωτικών προσώντων των λιμενικών κατάφεραν να απαγοϊτεύσουν τις διεθνείς αποστολές και τις μακρινές ελληνικές που με το στέρημά τους στήριξαν τη συμμετοχή των παιδιών τους σ' αυτόν τον αγώνα. Ο αγώνας διεκόπη την τελευταία ημέρα αφού έγινε ένα αλαλούμ μπες-βγες των ιστιοπλόων στη θάλασσα εξαιτίας των Λιμενικών και της εγωϊστικής τους βλακείας. Παρεπιπτόντως ήταν η μοναδική ημέρα που οι καιρικές συνθήκες ήταν κατάλληλες για αγώνα. Ίσως το λιμενικό σώμα θα πρέπει να ξαναδεί λίγο την επάρκεια των στελεχών του. Ένας γονέας από μακρινή αποστολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχετε δίκιο σ΄αυτά που γράφετε. Θα δημοσιεύσω σχετικό θέμα.Όμως το δίκιο σας το χάνετε με τον χαρακτηρισμό που βάλατε για τον Δήμαρχο,γιατί δείχνει εμπάθεια αλλά είναι και εντελώς άσχετος με το θέμα. Καλύτερα να περιγράφετε μια κατάσταση και ας βγάζουν τα συμπεράσματα τους οι αναγνώστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ ακολουθείστε τις εξής οδηγίες, διαφορετικά τα σχόλιά σας δεν θα δημοσιεύονται:
-Μη γράφετε σε Greeklish.
-Μη βρίζετε.

Για να δημοσιευτεί οποιαδήποτε καταγγελία κατά συγκεκριμένων προσώπων ή υπηρεσιών πρέπει ο σχολιαστής:
α) να παραθέτει στοιχεία
β) να είναι επώνυμη
γ) να αποστέλλεται με e-mail στην διεύθυνση που είναι στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας για να μην δηλώνονται ψεύτικα στοιχεία αλλά και για να ζητήσουμε επιπρόσθετα στοιχεία αν χρειαστεί.