Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012

Οι τζάμπα μάγκες με ή χωρίς τις Mercedes.

Πολλές φορές μάγκας και καμία κύριος. Μάγκας μια φορά που κυκλοφορεί με την Mercedάρα όπως λέν(μ)ε και δεύτερη που την πάρκαρε στο τζαμπέ απέναντι απ' τον Λευκό Πύργο πάνω στο πεζοδρόμιο, χωρίς να αφήσει καθόλου χώρο για πεζό. Μάγκας όμως
στην πρώτη περίπτωση ίσως γιατί του το επιτρέπει η εφορία και στην δεύτερη γιατί του το επιτρέπει η Δημοτική Αστυνομία. Για το σπίτι του δεν ξέρω αλλά και εκεί, δεν μπορεί κάτι θα του επιτρέπει η πολεοδομία. Οι άνθρωποι αυτής της κουλτούρας είναι μάγκες στο να μην πληρώνουν εκεί και αυτά που πρέπει. Αυτά τα πληρώνουν άλλοι, αλλά επειδή αυτοί οι άλλοι δεν έχουν πολλά να πληρώσουν, τους παίρνουν και από αυτά που δεν έχουν, καλή ώρα... Το παράξενο είναι ότι, καθώς κάνουν τις μαγκιές τους, πολλοί ή κάποιοι που τους βλέπουν λένε (μέσα τους), ά τον μαλάκα, και αυτοί νοιώθουν πολύ κύριοι, γιατί στην εποχή μας κύριος (νομίζουν ότι) σημαίνει να έχεις κάτι τι που μπορείς να το επιδείξεις, χωρίς να έχει καμιά σημασία η συμπεριφορά σου απέναντι στους άλλους ή η προσφορά σου στην κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ ακολουθείστε τις εξής οδηγίες, διαφορετικά τα σχόλιά σας δεν θα δημοσιεύονται:
-Μη γράφετε σε Greeklish.
-Μη βρίζετε.

Για να δημοσιευτεί οποιαδήποτε καταγγελία κατά συγκεκριμένων προσώπων ή υπηρεσιών πρέπει ο σχολιαστής:
α) να παραθέτει στοιχεία
β) να είναι επώνυμη
γ) να αποστέλλεται με e-mail στην διεύθυνση που είναι στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας για να μην δηλώνονται ψεύτικα στοιχεία αλλά και για να ζητήσουμε επιπρόσθετα στοιχεία αν χρειαστεί.