Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Ποδήλατο και μαγείρεμα συγχρόνως!

Ποδήλατο Φορτηγό Δημόσιας Χρήσης (ΠΦΔΧ). Έδρα Θεσσαλονίκη,

Ας βρούμε τρόπους να αντικαταστήσουμε τις ενεργοβόρες και ρυπογόνες συνήθειές μας χρησιμοποιώντας το ποδήλατο. Αφορμή πήραμε από το ποδήλατο της φωτογραφίας για να σκεφτούμε μία ακόμη χρήση.
1) Το ποδήλατο της γυμναστικής στο σπίτι ας παράγει και ενέργεια για το μαγείρεμα. Θα ωφελήσει πολύ τις οικιακές μαγείρισσες ή μάγειρες στην γυμναστική και θα βοηθήσει να μην σταματάμε πρόωρα την γυμναστική γιατί το φαγητό θα μείνει άβραστο. Επίσης δεν θα κινδυνεύει να καεί γιατί από την κούραση θα κοιτάμε συνέχεια την κατσαρόλα για να τελειώσουμε την γυμναστική. 
2) Η επαναστατική χρήση του θα είναι να συνδυαστεί βόλτα και μαγείρεμα. Οι μαγείρισσες που δεν έχουν χρόνο να μαγειρέψουν και να πάνε και βόλτα, θα μπορέσουν να τα συνδυάσουν και τα δύο αν η μικροκουζίνα ενσωματωθεί με μία πατέντα στο ποδήλατο. Με  την περιστροφή του πεντάλ θα παράγεται η απαραίτητη ενέργεια.  Έτσι θα βολτάρουν στην παραλία και συγχρόνως θα μαγειρεύουν. Μένει να λυθεί το πως θα βλέπουν αν έγινε το φαγητό, χωρίς να σταματήσουν την "ποδηλατάδα". Αυτό είναι προς διερεύνηση και δεχόμαστε ιδέες.
3) Απαγορεύονται η ορθοπεταλιά και οι σούζες για ευνόητους λόγους
4) Το καπάκι πρέπει να είναι στυλ χύτρας για να μην πέφτει
Τελικά πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για την ζωή γιατί αλλάζει προς το καλύτερο. Τα μνημόνια θα παρέλθουν αλλά το μαγείρεμα (ελπίζουμε) θα μείνει.