Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

Έβγαλε τα σωστά συμπεράσματα ο Δήμος;

Επί τέλους ο σημαντικός αυτός χώρος αποδόθηκε σε όλους τους χρήστες του.
Ύστερα από επίμονη προσπάθεια  τα αποτελέσματα είναι ολοφάνερα. Επιτέλους η βαρβαρότητα έδωσε την θέση της στον πολιτισμό. Όχι ότι το θέμα τελείωσε και δεν θα επαναληφθεί. Κάποια στιγμή οι μαγαζάτορες θα ξαναδοκιμάσουν τα αντανακλαστικά του Δήμου και αν
δεν βρουν άμεση αντίδραση θα επανέλθουν στα παλιά. Χωρίς εφαρμογή των νόμων, χωρίς την αδιάλειπτη παρακολούθηση, χωρίς την άμεση επέμβαση και επιβολή των ποινών (χρηματικών, αφαίρεση αδειών ή πινακίδων στα αυτοκίνητα, κατασχέσεις  κλπ) ο παραβάτης θα επαναλαμβάνει διαρκώς την παρανομία του. Το φιλότιμο σε μεγάλο μέρος των Ελλήνων, είναι μια  μακρινή στο παρελθόν ιδιοτροπία, που κατάφεραν να αποδιώξουν από πάνω τους σαν μια κακιά αρρώστια.
Αυτά είναι γνωστά και  όπου δεν εφαρμόστηκαν στους Δήμους δεν έγινε από άγνοια, αλλά από πρόθεση. Ίσως από τον φόβο των επόμενων εκλογών, ίσως γιατί το κοίταγμα στον καθρέπτη είναι μια πιο ευχάριστη δουλειά και δεν μας αφήνει χρόνο για άλλα λιγώτερο σοβαρά...
Επομένως τους υπεύθυνους που είχαν εκλεγεί τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές και δεν ενδιαφέρονται να έχουν  αποτέλεσμα στους τομείς τους, δεν πρέπει να τους ξαναψηφίσει κανείς.
Και για να μην μιλάμε "γενικώς και αορίστως" ξαναρωτάμε: Πότε θα τα καταλάβετε αυτά κ. Γούλα;
Εσείς κ. Μπουτάρη; Ήδη είσαστε στη μέση της θητείας σας. Πότε θα λειτουργήσει σωστά η Δημοτική Αστυνομία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ ακολουθείστε τις εξής οδηγίες, διαφορετικά τα σχόλιά σας δεν θα δημοσιεύονται:
-Μη γράφετε σε Greeklish.
-Μη βρίζετε.

Για να δημοσιευτεί οποιαδήποτε καταγγελία κατά συγκεκριμένων προσώπων ή υπηρεσιών πρέπει ο σχολιαστής:
α) να παραθέτει στοιχεία
β) να είναι επώνυμη
γ) να αποστέλλεται με e-mail στην διεύθυνση που είναι στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας για να μην δηλώνονται ψεύτικα στοιχεία αλλά και για να ζητήσουμε επιπρόσθετα στοιχεία αν χρειαστεί.