Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012

Μια γεννήτρια για μια λάμπα!

Φαντάζεστε πόσες γεννήτριες θα θέλαμε στο σπίτι μας αν για κάθε λάμπα θέλαμε και μια γεννήτρια; Διάβασα κάπου να λέει ο Δήμαρχος ότι ο κάθε  μικροπωλητής έχει και μια γεννήτρια και δυνατή μουσική.  Εγώ θα έλεγα
ότι η μουσική είναι σύμφωνα με τα γούστα του και η ηλεκτρογεννήτρια  για τα γούστα του κόσμου, γιατί αφού τον ενοχλεί την απομακρύνει και ας ενοχλεί τους άλλους.  Ο Δήμος πάντως σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δήμαρχου, έχει σηκώσει τα χέρια. Εγώ λέω ότι η Δημοτική Αστυνομία πρέπει να κατεβάσει τα χέρια και να τους προειδοποιήσει ότι, όποιος δεν έχει άδεια ή δεν είναι στην θέση που του έχει καθοριστεί ή χρησιμοποιεί ηλεκτρογεννήτρια ή έχει μουσική, σαν αρχή θα του κατασχεθεί  ότι είναι παράνομο. Και να το εφαρμόσει.
Μετά από έξι μήνες ποια νομίζετε ότι θα είναι η εικόνα όταν θα αρχίσει να εφαρμόζεται; Η συλλογική ζωή έχει κανόνες και κανείς δεν μπορεί να βάζει το ατομικό του συμφέρον πάνω απ' το  συλλογικό καλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ ακολουθείστε τις εξής οδηγίες, διαφορετικά τα σχόλιά σας δεν θα δημοσιεύονται:
-Μη γράφετε σε Greeklish.
-Μη βρίζετε.

Για να δημοσιευτεί οποιαδήποτε καταγγελία κατά συγκεκριμένων προσώπων ή υπηρεσιών πρέπει ο σχολιαστής:
α) να παραθέτει στοιχεία
β) να είναι επώνυμη
γ) να αποστέλλεται με e-mail στην διεύθυνση που είναι στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας για να μην δηλώνονται ψεύτικα στοιχεία αλλά και για να ζητήσουμε επιπρόσθετα στοιχεία αν χρειαστεί.