Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Τεράστια ΚΡΑΥΓΗ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κατά των μεταλλείων ΧΡΥΣΟΥ

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ. ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ. ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΑΣ ΧΡΥΣΟΥ. 

ΚΑΙ  Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΟΙΚΟΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ;
Το κίνημα κατά των μεταλλείων χρυσού στην Βόρεια Ελλάδα, έχει φουντώσει για τα καλά. Σήμερα η Θεσσαλονίκη είπε το δικό της ΟΧΙ στην πλήρη καταστροφή των γειτονικών νομών της , αλλά και στην δική της οικονομική καταστροφή. Και όχι μόνο: ΟΙ 3116 ΤΟΝΟΙ (!)  ΤΟΞΙΚΗΣ ΣΚΟΝΗΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΠΟΥ ΑΠΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 40 ΧΛΜ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ. Η ΒΙΒΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ  ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ. ΘΑ ΧΑΘΕΙ Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ, Ο ΕΒΡΟΣ ΚΑΙ  Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ. 
Η διαδήλωση από τον Λευκό Πύργο, έπιανε όλη την παλιά παραλία (Λ.Νίκης) , όλο το κομμάτι της Βενιζέλου από την Λ.Νίκης μέχρι την Τσιμισκή και ένα κομμάτι της Τσιμισκή. Ότι και να σκαρφιστούν τα πληρωμένα κανάλια και οι πληρωμένοι γραφιάδες, αυτή η αλήθεια δεν μπορεί να θαφτεί. Τα  μεγαλοκανάλια και μεγαλοεφημερίδες που διαπλέκονται με την κρατική εξουσία, για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους θα σφυρίζουν δήθεν αδιάφορα πάλι;
Ο κρατικός μηχανισμός με το παρακράτος που προκαλούν τα προβοκατόρικα επεισόδια για να δυσφημίσουν τον τίμιο αγώνα των κατοίκων που αγωνίζονται με πάθος για να μην εξολοθρευτεί ο τόπος τους, δεν μπόρεσαν  σήμερα μπρος στα μάτια των Σαλονικιών να εφαρμόσουν τα άθλια σχέδια τους.