Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις διεργασίες του Δήμου για το ποδήλατο...

Το φουτουριστικό Parking ποδηλάτων.
Ποιος ξέρει τι εντυπωσιακό ετοιμάζουν. Αφήνουν τον κόσμο να βλέπει τα "κουρέλια" του εναπομείναντος συστήματος:  ποδηλατόδρομοι και χώροι στάθμευσης και βελτιώνουν άλλους τομείς ή μέρη της πόλης με αποτέλεσμα τα χάλια να φαίνονται χαλιότερα. Μάλλον κάτι μεγάλο ετοιμάζεται να βγεί μόλις αφαιρεθεί το πέπλο.

Μυστήρια πράγματα....Η λογική λέει ότι ρίχνω το βάρος στην σωστή συντήρηση αυτών που υπάρχουν, βελτιώνω όσα μπορώ χωρίς στο αναμεταξύ να πάψω να τα φροντίζω και όσες δυνάμεις μου περισσεύουν ή δυνατότητες έχω, τις ρίχνω σε καινούργιες πλάσεις ή αναπλάσεις.
Λοιπόν εδώ κάτι το σπουδαίο γίνεται ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Υπάρχει πλάνο ή πλανώνται πλάνην οικτράν;
Είναι τρελό να μην έχουν κάνει σχεδόν τίποτε για την καθημερινότητα, το πιο σημαντικό για τους κατοίκους και τουρίστες της πόλης εκτός από την προσπάθεια για τα τραπεζοκαθίσματα και τις πινακίδες πάνω στις πολυκατοικίες, και να υλοποιούν λιγώτερο σημαντικές ανάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ ακολουθείστε τις εξής οδηγίες, διαφορετικά τα σχόλιά σας δεν θα δημοσιεύονται:
-Μη γράφετε σε Greeklish.
-Μη βρίζετε.

Για να δημοσιευτεί οποιαδήποτε καταγγελία κατά συγκεκριμένων προσώπων ή υπηρεσιών πρέπει ο σχολιαστής:
α) να παραθέτει στοιχεία
β) να είναι επώνυμη
γ) να αποστέλλεται με e-mail στην διεύθυνση που είναι στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας για να μην δηλώνονται ψεύτικα στοιχεία αλλά και για να ζητήσουμε επιπρόσθετα στοιχεία αν χρειαστεί.