Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

Η Θεσσαλονίκη δεν "Εθελοντυφλεί" πια!

                                   
Οι εθελοντές είναι το προωθημένο τμήμα των κατοίκων της πόλης, ο πολιορκητικός κριός που ανοίγει την συνείδηση ότι η πόλη αυτή ανήκει σε όλους μας, είμαστε εμείς και έτσι πρέπει όλοι να την βλέπουμε. H ωφέλεια είναι αμφίδρομη: όταν η πόλη επωφελείται από μας, κυρίως

επωφελούμαστε εμείς απ' αυτήν, δηλαδή μπαίνουμε σε έναν ενάρετο κύκλο που κάνει την ζωή πιο ενδιαφέρουσα. Η συναισθηματική ευφυΐα ολοκληρώνει τον άνθρωπο, τον κάνει να αντιλαμβάνεται όλες τις πλευρές της ζωής και να τις απολαμβάνει. 
Ευχαριστούμε τον   Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «Αντηρίδα» που σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος του Δήμου Θεσσαλονίκης, το πρωί της Κυριακής 25 Νοεμβρίου 2012 καθάρισαν εθελοντικά την  περιοχή όπου βρίσκονται τα τείχη του φρουρίου του Βαρδαρίου, γνωστού ως "Τοπ Χανέ" και γνώρισαν την ιστορία αυτού του μνημείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ ακολουθείστε τις εξής οδηγίες, διαφορετικά τα σχόλιά σας δεν θα δημοσιεύονται:
-Μη γράφετε σε Greeklish.
-Μη βρίζετε.

Για να δημοσιευτεί οποιαδήποτε καταγγελία κατά συγκεκριμένων προσώπων ή υπηρεσιών πρέπει ο σχολιαστής:
α) να παραθέτει στοιχεία
β) να είναι επώνυμη
γ) να αποστέλλεται με e-mail στην διεύθυνση που είναι στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας για να μην δηλώνονται ψεύτικα στοιχεία αλλά και για να ζητήσουμε επιπρόσθετα στοιχεία αν χρειαστεί.