Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

Η νέα τεχνολογία του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου: Τελάλης

Θέλαμε να στείλουμε ένα e-mail στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου. Σε κάποια κεντρική υπηρεσία, στο γραφείο του Δημάρχου ή στο γραφείου τύπου. Μόλις είδαμε στο οριζόντιο μενού την λέξη Επικοινωνία χαρήκαμε. Εύκολο σκεφτήκαμε. Μπαίνουμε μέσα και βλέπουμε την εικόνα που βλέπετε πιο πάνω.

Κάπου αλλού θα είναι είπαμε. Ψάξαμε για αρκετή ώρα, σκάψαμε όσο βαθιά μπορούσαμε μέσα στον Ιστοχώρο και βρήκαμε τέσσερα (4) ολόκληρα e-mails. Φρέσκα, ζωηρά, σπαρταριστά, έτοιμα για χρήση.
Ένα (1) στον υποτομέα αθλητισμού και τρία (3) στην Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος. Μήπως κάνουμε λάθος και πρέπει να φέρουμε κανέναν ειδικό σε τεχνολογικούς λαβύρινθους και μας οδηγήσει στο Μινωemail;
Α χά είπαμε. Αυτοί είναι πολλοί προχώ. Μάλλον χρησιμοποιούν την προωθημένη τεχνολόγία  iTelalis.
Και τώρα που είναι αυτός e-telalis για να του δώσω το E-mail γραπτώς και να το πάει με τα e-πόδια του στις υπηρεσίες; Έχει και η νέα τεχνολογία τα προβλήματά της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ ακολουθείστε τις εξής οδηγίες, διαφορετικά τα σχόλιά σας δεν θα δημοσιεύονται:
-Μη γράφετε σε Greeklish.
-Μη βρίζετε.

Για να δημοσιευτεί οποιαδήποτε καταγγελία κατά συγκεκριμένων προσώπων ή υπηρεσιών πρέπει ο σχολιαστής:
α) να παραθέτει στοιχεία
β) να είναι επώνυμη
γ) να αποστέλλεται με e-mail στην διεύθυνση που είναι στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας για να μην δηλώνονται ψεύτικα στοιχεία αλλά και για να ζητήσουμε επιπρόσθετα στοιχεία αν χρειαστεί.