Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

Ρυμουλκούν την Θεσσαλονίκη!

Μετά το 3ο μνημόνιο τα σχέδια μπήκαν σε εφαρμογή. Στο 1ο είπαν μάλλον για καλό μας το κάνουν. Στο 2ο οι Θεσσαλονικείς τα πήραν στο κρανίο όπως λέει η νεολαία μας ή ζοχαδιάστηκαν όπως λέγαμε οι παλιότεροι, και άρχισαν να
κάνουν τα σχέδιά τους. Εδώ βλέπουμε τα αποτελέσματα του 3ου μνημονίου. Η Θεσσαλονίκη ρυμουλκείται προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι φήμες οργιάζουν. Σε ένα συμφωνούν όλοι: Θα την πάνε έξω από τα χωρικά ύδατα. Οι γνώμες, οι φήμες, οι συνομιλίες με συνωμοτικές προφυλάξεις, ακόμα και οι βεβαιότητες μιλούν για τελικό προορισμό τα διεθνή ύδατα,  και άλλοι για συνεχείς μετακινήσεις ανάλογα με τις αλλαγές των φορολογικών συστημάτων.
Το κακό είναι ότι οι επιλογές είναι περιορισμένες. Οι τόποι προορισμού αναγκαστικά δεν μπορεί να είναι ηπειρωτικοί. Μάλλον αυτός είναι και ο σκοπός τους. Να κάνουν την Θεσσαλονίκη νησί-φορολογικό παράδεισο. Καρντάσια καλοτάξειδοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ ακολουθείστε τις εξής οδηγίες, διαφορετικά τα σχόλιά σας δεν θα δημοσιεύονται:
-Μη γράφετε σε Greeklish.
-Μη βρίζετε.

Για να δημοσιευτεί οποιαδήποτε καταγγελία κατά συγκεκριμένων προσώπων ή υπηρεσιών πρέπει ο σχολιαστής:
α) να παραθέτει στοιχεία
β) να είναι επώνυμη
γ) να αποστέλλεται με e-mail στην διεύθυνση που είναι στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας για να μην δηλώνονται ψεύτικα στοιχεία αλλά και για να ζητήσουμε επιπρόσθετα στοιχεία αν χρειαστεί.