Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

Η Αγία Τριάς των μεταλλείων χρυσού: Παπακωνσταντίνου - Τζοχατζόπουλος - Πάχτας

Οι κάτωθι υπογράψαντες τις αδειοδοτήσεις και μεταβιβάσεις των μεταλλείων χρυσού κ.κ Τζοχατζόπουλος,  Παπακωνσταντίνου και Πάχτας δηλώνουμε ότι  πάνω από όλα, και από την τιμή της Ελλάδος,  βάζουμε την δική μας τιμή. Η οποία τιμή, τιμή δεν έχει. Είναι άτιμη η τιμή μας.

Δηλώνουμε επίσης ότι αγοράζουμε υποβρύχια, και ξεπουλάμε εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα δασών Χαλκιδικής, Κιλκίς,  Ροδόπης, Αλεξανδρούπολης, μαζί με τα χωριά τους, τον αέρα τους , τα νερά τους και την αξιοπρέπειά των κατοίκων τους.  Πού  θα πάει, θα φύγουν οι μπάσταρδοι οι κάτοικοι. Δεν φταίμε εμείς. Τι δουλειά είχαν να κτίσουν τα χωριά τους πάνω σε χώμα που έχει κάτι μικροψήγματα χρυσού. Φταίμε εμείς που για να πάρουμε μισό (0,5) γραμμάριο χρυσό πρέπει να κάνουμε σκόνη έναν τόνο χώματος, άρα πρέπει να ξεκοιλιάσουμε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΒΟΥΝΩΝ με αρχέγονα δάση, να διώξουμε τα άγρια σπάνια ζώα, να εξαφανίσουμε τα νερά, και αν μείνει κάτι να το μολύνουμε; Να μολύνουμε αέρα, νερά και χώμα (ξεχάσαμε τίποτα;); Ά, τους ανθρώπους. Αυτούς, που σύμφωνα με καθηγητή της κοινωνικής ιατρικής θα πάθουν πολλά δεινά στην υγεία τους, σωματική και ψυχική. Και πνευματική, γιατί το να υπηρετούν εργαζόμενοι την εταιρία που καταστρέφει τον τόπο τους, να δουλεύουν σαν σεκιουριτάδες στα αφεντικά τους και να χλευάζουν τους  κατοίκους που δεν θέλουν τα κυάνια, τι είναι; Είναι δουλεία και δουλοπρέπεια.
Φταίμε εμείς που για το καλό της πατρίδας μας ρε γαμώτο, τα ξεπουλάμε σε τιμή ευκαιρίας; Δηλαδή μάγκες είναι; Τα χαρίζουμε, ζήτω η Ελλάς, για να μην μας πιάσουν κορόιδα, κάτι Μπομπολάδες, κάτι Καναδέζοι ολιγάρκες (για να μάθουν δηλαδή να αρκούνται στα λίγα, όχι σε αυτά που παίρνουν, σε αυτά που δίνουν) του χρήματος.
Δηλώνουμε μετά βεβαιότητος ότι θα διώξουμε από την Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς Ροδόπη και Έβρο εκατοντάδες  χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο, δεκάδες χιλιάδες γεωργούς, κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους, αλιείς κατοίκους, και όσους συντηρούνται από αυτούς και όλους όσους τους έχουν πελάτες, γιατί μια τέτοια χώρα  δεν αξίζει να έχουν κατοίκους που δεν θά' χουν εισόδημα.
Είναι δύσκολο να το καταλάβετε αλλά ΕΤΣΙ θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας. Για λογαριάστε: Στις δέκα (10) που χάνονται, θα  φτιάχνουμε μία.(1). Είμαστε μάγκες όμως γιατί θα πείσουμε τους Έλληνες ότι θα γίνει  ανάπτυξη,  θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΈΣ ΤΟΥΣ  ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ.   ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΛΟΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.   ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. Γι' αυτό δεν θα χαθούν θέσεις Ελλήνων. Ούστ σιχαμένοι απάτριδες, όπως βρίζουν  οι πληρωμένοι γραφιάδες-προπαγανδιστές της εταιρίας μας.       ( των οποίων οι θέσεις, είναι θέσεις εργασίας;) 

Και όλα αυτά κύριοι της εξουσίας και της λατρείας του χρήματος, κύριοι της εσωτερικής τρόικας, για είκοσι χρόνια, που θα καταστραφούν τα πάντα, άνθρωποι, φύση, οικονομία. Και όταν θα τους ρωτάς τους πρόσφυγες από που είναι, θα ντρέπονται να μιλήσουν. Γιατί μια χούφτα ανθρώπων κατέστρεψε τον τόπο τους, για μια χούφτα αργύρια.  Και οι "χρυσοθήρες " του Καναδά θα "κουδουνίζουν το χρήμα στις τσέπες τους" και θα τραντάζονται από το γέλιο. Και θα έχει φτάσει ο καιρός για να σταματήσουν να κουνούν τα νήματα πάνω απ' το κεφάλι σας.
Σας λυπάμαι βαθειά κύριοι της εξουσίας, της κλεπταποδοχής, και της βρώμικης ζωής σας.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήλωση-βόμβα από τον Πάνο Καμμένο:Δεν θα πάρω σπόνσορα την εταιρεία εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική για να σωπάσω

Ο Πρόεδρος των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” Πάνος Καμμένος μιλάει στον REAL FM με το Νίκο Χατζηνικολάου. Θέμα της συζήτησης είναι οι πρόσφατες αποχωρήσεις βουλευτών από το κίνημα. Ακούστε τη δήλωση-βόμβα στο 15:15 του βίντεο:
Π.Κ.: Ακούστε κ. Χατζηνικολάου, όποιος θέλει να φύγει. Όποιος δεν αντέχει να είμαστε ένα κίνημα το οποίο δεν θα πάρει σπόνσορα από τις εταιρείες εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική για να σιωπήσει, όσα λεφτά κι αν δεν έχει, δεν θα συμβιβαστεί με τραπεζίτες, όσα λεφτά κι αν δεν έχει και δεν θα μπει στο σύστημα, στο παλαιοκομματικό σύστημα που κατέρρευσε μαζί με τη μεταπολίτευση.

Ν.Χ.: Σας πρότειναν τέτοια πράγματα οι βουλευτές αυτοί; Σας πρότειναν δηλαδή να έχετε χορηγό ας πούμε, τον ιδιοκτήτη των ορυχείων;
Π.Κ.: Υπήρχαν προτάσεις και μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα για να πάρουμε χορηγούς, να μας βοηθήσουν χορηγοί, οι οποίοι βεβαίως θα ζητούσανε συγκεκριμένα ανταλλάγματα. Δεν έφυγα από τη Ν.Δ., καταψηφίζοντας την κυβέρνηση Παπαδήμου, για να κάνουμε ένα κίνημα το οποίο θα εξαρτάται από τον κάθε εργολάβο.
ΜΟΥΓΚΑ ΟΙ ΕΓΚΥΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΑΙ, ΑΙ ΕΓΚΥΡΑΙ  ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΙ, ΤΑ ΕΓΚΥΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ  ΧΩΡΑ ΕΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΠ' ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ  ΕΞΑΓΡΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ.

4 σχόλια:

 1. Η ΛΑΣΠΟ ΛΙΣΤΑ;
  Ο Ερωτύλος και υβριστής Σαρκοζί ήθελε τον πολιτικό ..θάνατο του Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, του Πρόεδρου του Πασοκ, του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, του δημοκράτη που ήθελε να προσφύγει στη δημοκρατική-λαϊκή ετυμηγορία, προκειμένου να αποφασίσει ο ΛΑΟΣ!
  Κολλητός της ..αιρετής Ναζίστριας Μέργκελ που ήθελε και θέλει να υποδουλώσει-σκλαβώσει την Ευρώπη, και ο Παπανδρέου της έφερνε ΕΜΠΟΔΙΑ!
  Από κοινού "μεθοδεύτηκε" ο Θάνατος του προέδρου του ΔΝΤ ! ήταν σοσιαλιστής και ΗΞΕΡΕ πολλά...
  Η Νέα πρόεδρος κα Λαγκαρντ , γνωστή στους λίγους και ΑΓΝΩΣΤΗ στους πολλούς, προσεφέρθη μέσω της Ελληνικής ΕΥΠ! να μας παραχωρήσει μία ΚΛΕΜΜΕΝΗ λίστα Γάλλων χάκερ που αφορούσε καταθέσεις Ελλήνων σε..Ελβετική "συγκεκριμένη" τράπεζα στην οποία ..μικροκαταθέσεις έχει και ο κ. Σαμαράς, όπως φαίνεται από τη σχετική δήλωσή του. Τί έγινε από εκεί και πέρα; Ο Βαγγέλης βούλιαζε και ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ στην πολιτική του λάσπη. Πως θα τον...ξελασπώναμε;
  Η παράνομη λίστα, ήρθε..νόμιμα, και άναψε παράνομες φωτιές στην Ελλάδα.
  Παράνομη λίστα της οποίας το περιεχόμενο είναι γνωστό ΜΟΝΟ στους Γάλλους...!
  Μετά τη γνωστή ταλαιπωρία της η λίστα παρεδόθη στη κυβέρνηση Σαμαρά...
  Και ξαφνικά διαρρέει, γίνονται ..συλλήψεις, γίνεται "τζερτζελές " και κυκλοφορούν ονόματα από την λίστα.
  Τη συνέχεια την γνωρίζουμε .
  Το ερώτημα είναι: Ποιος έδωσε τη λίστα στον Βαξεβάνη; Αληθεύει ότι την πήρε από το Γραφείο του Βενιζέλου;
  Η δικαιοσύνη πρέπει να παρέμβει.
  Αφού ΚΑΛΛΕΡΓΗΣΑΝ την απόκρυψη δεκάδων ..ονομάτων, τελικά "απεδείχθη" ότι όχι μόνο δεν αφαιρέθηκαν, αλλά μάλλον..προστέθηκαν !
  ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ επέμεναν σώνει και καλά ότι η νέα λίστα είναι ακριβές αντίγραφον της..παλαιάς;
  Ποιος θα απαντήσει ένα δεν γίνει σύγκριση με όλα τα στοιχεία;
  ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΒΑΞΕΒΑΝΗ και..γιατί ???????????!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν κάνει να είσαι τόσο προσωπολάτρης.Βάζεις εμπόδια στην κριτική σκέψη σου.

   Διαγραφή
 2. άλλα ντάλα κουτρουβάλα και της κυριακής το γάλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θαυμάστε τα επιχειρήματα ενός υπερασπιστή του Πάχτα!

   Διαγραφή

Παρακαλώ ακολουθείστε τις εξής οδηγίες, διαφορετικά τα σχόλιά σας δεν θα δημοσιεύονται:
-Μη γράφετε σε Greeklish.
-Μη βρίζετε.

Για να δημοσιευτεί οποιαδήποτε καταγγελία κατά συγκεκριμένων προσώπων ή υπηρεσιών πρέπει ο σχολιαστής:
α) να παραθέτει στοιχεία
β) να είναι επώνυμη
γ) να αποστέλλεται με e-mail στην διεύθυνση που είναι στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας για να μην δηλώνονται ψεύτικα στοιχεία αλλά και για να ζητήσουμε επιπρόσθετα στοιχεία αν χρειαστεί.