Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012

Η νέα παραλία παίρνει μορφή!


Το  καλαίσθητο θεατράκι τρελαίνεται από περιέργεια. Τι εκδηλώσεις και παραστάσεις θα γίνουν, τι ομιλίες και μουσικές θα ακουστούν; Ποιες  παιδικές φωνές θα του αναπτερώνουν το ηθικό; Ανυπομονεί.
Ανυπομονεί να ακούσει τα χειροκροτήματα των θεατών και  τα μαθήματα των σχολείων.Δεν είναι πολύ άδικη αυτή η αναμονή;

Ήδη ακούει τα κύματα, δέχεται την βροχή και τον αέρα, μα βλέπει μόνο εργάτες. Που είναι οι ψαράδες, οι ποδηλάτες, οι μουσικοί;

Ποια υλικά μπορούν να ξεπεράσουν αυτά της φύσης; Και ας είναι εγκλωβισμένα. Τον δέχονται αυτόν τον ρόλο με καμάρι. Ξέρουν ότι η ενέργεια που μεταδίδουν στον άνθρωπο είναι μοναδική και αναντικατάστατη. Ποιο συνθετικό υλικό μπορεί να σε κάνει να νοιώσεις έτσι; Η πέτρα μόνο αν έρχεται σε επαφή με την γη έχει αυτή τη δύναμη. Δύναμη που την παίρνει και ο άνθρωπος. Ποιος ξέρει πριν από δισεκατομμύρια χρόνια, ποια να ήταν η σχέση των υλικών της γης και των υλικών του ανθρώπου.
(Οι φωτογραφίες είναι του Δημήτρη Θεοδωράκου)

2 σχόλια:

  1. ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΤΟΙΜΑ???? ΥΠΑΡΧΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ή ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεχρι τωρα οι εργασιεσ πανε γρηγοροτερα απο το αναμενομενο, ο συμβατικοσ χρονοσ παραδοσησ ειναι στισ 29.11.2013 αλλα θα ναι ετοιμο τελη καλοκαιριου ολο το κομματι αν φυσικα καποιεσ αστειεσ για να μην πω γελειεσ απαιτησεισ των κατοικων δεν σταθουν εμποδιο και σταματησουν το εργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ ακολουθείστε τις εξής οδηγίες, διαφορετικά τα σχόλιά σας δεν θα δημοσιεύονται:
-Μη γράφετε σε Greeklish.
-Μη βρίζετε.

Για να δημοσιευτεί οποιαδήποτε καταγγελία κατά συγκεκριμένων προσώπων ή υπηρεσιών πρέπει ο σχολιαστής:
α) να παραθέτει στοιχεία
β) να είναι επώνυμη
γ) να αποστέλλεται με e-mail στην διεύθυνση που είναι στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας για να μην δηλώνονται ψεύτικα στοιχεία αλλά και για να ζητήσουμε επιπρόσθετα στοιχεία αν χρειαστεί.