Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012

Να πάτε! Να πάτε να δείτε την Αρχιτεκτονική της Θεσσαλονίκης στο διάβα του χρόνου.

Είναι μια πολύ ωραία ευκαιρία να μάθετε (για) την πόλη σας. Να επισκεφτείτε έναν χώρο ιδανικό, για τέτοιου είδους εκθέσεις. Για την Αρχιτεκτονική της πόλης μας, τους εκμοντερνισμούς και τις
προσαρμογές της στα τελευταία 100+ χρόνια. Αν είστε δάσκαλοι πάτε με τους μαθητές σας. Γονείς τα παιδιά σας. Προτιμήστε το σούρουπο. Το Μέγαρο Μουσικής 2 το βράδυ με τους φωτισμούς των εξωτερικών χώρων από  μόνο του είναι αιτία για επίσκεψη. Φροντίστε να έχετε αρκετό χρόνο. Για διάλειμμα ανεβείτε στον πέμπτο όροφο για να δείτε την θέα απ΄ το μπαλκόνι του εστιατορίου. Αξίζει τον κόπο αν και εμείς φύγαμε γρήγορα γιατί είχε εκκωφαντική και άσχημη μουσική, με τα ηχεία έξω στο μπαλκόνι για να ακούγονται στους περαστικούς και να προσέξουν ότι υπάρχει. Μεγάλη ανοησία. Χάνεις κάθε καλή διάθεση που είχες απ' την έκθεση. Όπως λειτουργεί υποβιβάζει το μέγαρο. Κάτι πρέπει να κάνουν οι Μεγαρίτες. Να επιβληθούν όροι που αρμόζουν στον χώρο. Όπως και στα Μουσεία. Να απαγορευτεί η δυνατή μουσική. Η μουσική να είναι υπόθεση του Μεγάρου. Όπως και η επίπλωση. Η αγγελία να λέει: Ενοικιάζεται χώρος επιπλωμένος με μουσική για εστιατόριο. Τίποτε λιγώτερο. Πρέπει να γράφεται στον συμβόλαιο.
Μέσα πολύς θόρυβος. Ίσως γιατί έτυχε Κυριακή μεσημέρι. Πρωί ή απόγευμα καθημερινής μάλλον θα είναι καλύτερα
Οι ώρες επίσκεψης είναι από Δευτέρα μέχρι Σάββατο 10 το πρωί με 10 το βράδυ. Μέχρι τέλος Ιανουαρίου.Δεν θα μπορούσε να ήταν κλειστό την Δευτέρα αντί για το Σάββατο;
Φύγετε με τα πόδια ή με το ποδήλατο. Σταθείτε στην γωνία πίσω απ' το παλιό Μέγαρο και κοιτάξτε την πόλη. Όλες τις ώρες έχει την καλύτερη θέα της πόλης. Απ΄το λιμάνι, μέχρι την Άνω πόλη και από τα κάστρα μέχρι  κάτω στην παλιά και νέα παραλία. Από την δύση και μετά μάλλον είναι πιο όμορφα. Εκτός κι αν θέλεις να ξεχαστείς κοιτάζοντας τα κύματα και τα χρώματα της θάλασσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ ακολουθείστε τις εξής οδηγίες, διαφορετικά τα σχόλιά σας δεν θα δημοσιεύονται:
-Μη γράφετε σε Greeklish.
-Μη βρίζετε.

Για να δημοσιευτεί οποιαδήποτε καταγγελία κατά συγκεκριμένων προσώπων ή υπηρεσιών πρέπει ο σχολιαστής:
α) να παραθέτει στοιχεία
β) να είναι επώνυμη
γ) να αποστέλλεται με e-mail στην διεύθυνση που είναι στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας για να μην δηλώνονται ψεύτικα στοιχεία αλλά και για να ζητήσουμε επιπρόσθετα στοιχεία αν χρειαστεί.