Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012

'Τσαντίρ" μαχαλάς από ναύλον.

Τα γαλλικά τους μάραναν. "Plaisir" μαχαλάς μια άλλη εκδοχή. Μπρος στο χρήμα, τύφλα νάχει η αξιοπρέπεια του μαγαζιού. Πως όμως το επιτρέπει
το ELECTRA PALLAS; Να μην πούμε για τον Δήμο που τα αντανακλαστικά του ανταγωνίζονται του βοδιού, εξ΄ού και το "σαν το βόδι πας". Σε λίγο θα λέμε σαν τον Δήμο πας.  Να μην πούμε και για τον χώρο που καταλαμβάνει. Γιατί τα πιο πολλά  σ' αυτήν την πόλη είναι δύσκολα;

2 σχόλια:

  1. Πραγματικά πολύ ενοχλητικό στο μάτι...και βρίσκεται στη βιτρίνα, στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης...που ο κανόνας αισθητικής πρέπει να είναι νόμος. Αν δε μας ενδιαφέρουν τα δικά μας μάτια, θα πρέπει τουλαχιστον να ενδιαφερθούμε για τα μάτια των τουριστών που θα επισκευτούν του χρόνου έναν από τους 20 top τουριστικούς προορισμούς του κόσμου..free Thessaloniki επιτέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνω αλλα μπροστα στο χρημα δεν υπαρχει ελεος...η καλαισθησια ειναι για λιγους κ δυστυχως η μαζα θελει αλλα...ή υποκύπτει κανεις κ μαζευει σαβουρα ή έχει μια ταυτότητα αλλα ρισκάρει μεχρι να μαζεψει πελατεια....Λευτερια στη Σαλλονικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ ακολουθείστε τις εξής οδηγίες, διαφορετικά τα σχόλιά σας δεν θα δημοσιεύονται:
-Μη γράφετε σε Greeklish.
-Μη βρίζετε.

Για να δημοσιευτεί οποιαδήποτε καταγγελία κατά συγκεκριμένων προσώπων ή υπηρεσιών πρέπει ο σχολιαστής:
α) να παραθέτει στοιχεία
β) να είναι επώνυμη
γ) να αποστέλλεται με e-mail στην διεύθυνση που είναι στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας για να μην δηλώνονται ψεύτικα στοιχεία αλλά και για να ζητήσουμε επιπρόσθετα στοιχεία αν χρειαστεί.