Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012

Και η Κ. Παλαιολόγου γίνεται (σχεδόν) πεζόδρομος.

Άρχισαν οι εργασίες ανακατασκευής της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. Είχαμε δημοσιεύσει ένα θέμα σχετικά με την γελοία κατάσταση των πεζοδρομίων των 20 εκατοστών.ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και την αναρχοαυτόνομη στάθμευση
των αυτοκινήτων γιατί ο καθένας πάρκαρε αυτόνομα το αυτοκίνητό του χωρίς να πάρει υπ' όψιν του την κατάσταση που υπήρχε στον δρόμο και έτσι είχαμε μια αναρχία και μια άνω τελεία. Συζητώντας με έναν μαγαζάτορα του δρόμου κατάλαβα ότι υπήρχε θετική διάθεση για την αλλαγή αυτή αλλά και προβληματισμός για τον χρόνο κατασκευής του που συμπίπτει με τις γιορτές. Φυσικά τα συνεργεία του Δήμου δεν μπορούν να κάθονται τις γιορτές αλλά αν μπορούν να απασχοληθούν με το τελείωμα άλλων εργασιών που είναι στην μέση, έτσι ώστε και εκείνες να ολοκληρωθούν και αυτή της Παλαιολόγου να αρχίσει αμέσως μετά τις γιορτές θα ήταν ευχής έργο.

2 σχόλια:

 1. Τα ίδια πεζοδρόμια βρίσκεις και στη Σπάρτης και την Αλεξανδρείας. Κανείς δε αναφέρεται ποτε σ' αυτούς τους δρόμους. Εκει οι κάτοικοι είναι ικανοοιημένοι ή δεν ευαισθητοποιούνται?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η Αλεξανδρείας τώρα αναπλάθεται. Το πρόβλημα όμως είναι μεγάλο και αφορά όλη την πόλη. Όλα γίνονται ανάποδα. Που είναι τα έργα για νέους
   χώρους στάθεμυσης;

   Διαγραφή

Παρακαλώ ακολουθείστε τις εξής οδηγίες, διαφορετικά τα σχόλιά σας δεν θα δημοσιεύονται:
-Μη γράφετε σε Greeklish.
-Μη βρίζετε.

Για να δημοσιευτεί οποιαδήποτε καταγγελία κατά συγκεκριμένων προσώπων ή υπηρεσιών πρέπει ο σχολιαστής:
α) να παραθέτει στοιχεία
β) να είναι επώνυμη
γ) να αποστέλλεται με e-mail στην διεύθυνση που είναι στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας για να μην δηλώνονται ψεύτικα στοιχεία αλλά και για να ζητήσουμε επιπρόσθετα στοιχεία αν χρειαστεί.