Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2012

Ο Δημοτικός Αστυνομικός σφύριξε τρεις φορές...

Η κατάσταση, αμέσως μόλις έφυγε ο Δημοτικός Αστυνομικός.
τους διπλοπαρκαρισμένους στην Π.Π.Γερμανού και ...έφυγε ήσυχος ότι έκανε το καθήκον του. Έτσι του έμαθαν. Στα εύκολα και στο μηδενικό αποτέλεσμα.

Ωραία λοιπόν. Πληρώνεται, καβαλάει την μηχανή και κάνει βόλτες στην πόλη, σφυρίζει που και που και αποτέλεσμα ένα μεγάλο μηδενικό. Κυρία Γούλα και κύριε Μπουτάρη, ξέρετε απόλυτα τι συμβαίνει ή μάλλον τι δεν συμβαίνει για την προστασία του Πολίτη και του Δημόσιου χώρου, αλλά  κάνετε αυτό που λέει ο Γουίνι το αρκουδάκι: Κάνετε το τίποτα. Σας τα έψαλλαν ΟΛΟΙ στην εκδήλωση "Αναζητώντας λύσεις για το κυκλοφοριακό και τον δημόσιο χώρο"  καθώς και στον διευθυντή της Δημοτικής Αστυνομίας και σεις ατάραχη, δεν έχετε κάνει  το παραμικρό. Έλεος... 
Θα καταντήσουμε να τριγυρνούμε μεθυσμένοι στους δρόμους της πόλης και να τραγουδούμε: Όλο νόμους κι  υπονόμους και σπανίως αστυνόμους...

2 σχόλια:

  1. Κύριε Χρήστο,στην Αγγελάκη έχουμε να δούμε Δημ.Αστυνομικό δυόμιση χρόνια,ενώ περνούσαν τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχως υπαρει η νοοτροπια του "δε βαριεσαι",σφυριξα,εκανα τη δουλεια μου ,παμε παρακατω να περασει το 8ωρο.Οταν ειναι ομως αυστηρος ο δημ.αστυνομικος(οταν λεμε)τοτε ειναι κακος κ ακαρδος που κανει τη δουλεια του...δεν ξερουμε κ εμεις τι θελουμε!Παντως ειλικρινα ειναι μια χαρα δουλεια τελικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ ακολουθείστε τις εξής οδηγίες, διαφορετικά τα σχόλιά σας δεν θα δημοσιεύονται:
-Μη γράφετε σε Greeklish.
-Μη βρίζετε.

Για να δημοσιευτεί οποιαδήποτε καταγγελία κατά συγκεκριμένων προσώπων ή υπηρεσιών πρέπει ο σχολιαστής:
α) να παραθέτει στοιχεία
β) να είναι επώνυμη
γ) να αποστέλλεται με e-mail στην διεύθυνση που είναι στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας για να μην δηλώνονται ψεύτικα στοιχεία αλλά και για να ζητήσουμε επιπρόσθετα στοιχεία αν χρειαστεί.