Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012

Οι κάθετοι;

Οι "μαγαζάτορες" της Λ. Νίκης δεν θα πάψουν να εφευρίσκουν τρόπους  για να επεκτείνουν το μαγαζί τους. Η Λ. Νίκης μετά τις επανειλημμένες
εξορμήσεις του Δήμου μπήκε σε τάξη. Το αποτέλεσμα αυτό δείχνει και τον δρόμο για το πως πρέπει να επιχειρούν οι δημοτικές υπηρεσίες. Θα πρέπει να φτάσουμε στο σημείο να μην είναι ανάγκη να παρευρίσκονται οι ίδιοι οι αντιδήμαρχοι. Τώρα αυτό γίνεται ή γιατί δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες ότι θα ενεργήσουν σωστά (μπορεί να είναι "ευάλωτες") ή για λόγους προσωπικής προβολής. Πρέπει να κατορθώσουν να απαλλαγούν και από τα δύο γιατί ο χρόνος τους είναι πιο πολύτιμος στον σχεδιασμό παρά στις επιχειρήσεις εφαρμογής των αποφάσεων.
Προσοχή λοιπόν στους κάθετους δρόμους, όπως αυτόν της φωτογραφίας, που όπως βλέπετε δεν μπορούν να περάσουν δύο άτομα ταυτόχρονα όσο αδύνατοι και να είναι.
Και το ερώτημα: Γιατί επιτέλους δεν γίνεται μια μελέτη για εφαρμογή των κίτρινων γραμμών σε όλη την πόλη; Η μόνη δικαιολογία που είναι πειστική, είναι ότι περιμένουν να θεσμοθετηθεί το  μεγάλωμα του  πλάτους για τους πεζούς, όπως είχε πει ο Μπουτάρης, αρκεί να είναι ορατός ο χρόνος εφαρμογής του.  Τότε είναι για καλό  αυτή η καθυστέρηση. Μέχρι τότε όμως δεν πρέπει να εφαρμοστούν οι υπάρχοντες κανονισμοί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ ακολουθείστε τις εξής οδηγίες, διαφορετικά τα σχόλιά σας δεν θα δημοσιεύονται:
-Μη γράφετε σε Greeklish.
-Μη βρίζετε.

Για να δημοσιευτεί οποιαδήποτε καταγγελία κατά συγκεκριμένων προσώπων ή υπηρεσιών πρέπει ο σχολιαστής:
α) να παραθέτει στοιχεία
β) να είναι επώνυμη
γ) να αποστέλλεται με e-mail στην διεύθυνση που είναι στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας για να μην δηλώνονται ψεύτικα στοιχεία αλλά και για να ζητήσουμε επιπρόσθετα στοιχεία αν χρειαστεί.