Σάββατο, 9 Μαρτίου 2013

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΩΡΑ: 30.000-40.000 λαού βροντοφώναξε: ΟΧΙ στην ΝΕΑ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ - ΟΧΙ στο μεγαλύτερο διαπλεκόμενο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης - ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ.


Η καταστολή έφερε … εξέγερση!.. απίστευτη η συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη Πίστευαν ότι με την επιβολή του στρατιωτικού νόμου στην ΒΑ Χαλκιδική θα τρομοκρατούσαν τους πολίτες. Το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το αντίθετο.

Καθώς η κεφαλή του συλλαλητηρίου ξεπρόβαλε ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΒΕΝΙΖΈΛΟΥ,  Η ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ. 
Στην αρχή στον τίτλο μας υπήρχε η εκτίμηση για 60-70000 κόσμου. Φίλοι μου είπανε ότι ήμουν υπερβολικός.Μπορεί να ήταν πράγματι έτσι γιατί δεν είμαστε επαγγελματίες δημοσιογράφοι και ο υπολογισμός μας να ήταν αυθαίρετος. Όμως οι εξής αλήθειες παραμένουν: 
1) Η διαδήλωση ήταν τεράστια και θύμιζε τα συλλαλητήρια  του πολυτεχνείου της  μεταχουντικής περιόδου.
2) Η αρχική περιγραφή παραμένει. Μόλις  είδα να ξεκινάει και το τελευταίο μέρος της πορείας από την ΧΑΝΘ κατέβηκα στον Λευκό Πύργο και σε 20 λεπτά είδα την πορεία να εμφανίζεται στην παραλία από την Βενιζέλου και συγχρόνως έβλεπα την πορεία από την Παύλου Μελά στην Τσιμισκή να συνεχίζεται κανονικά. Τα συμπεράσματα για τον αριθμό του πλήθους δικά σας. Πάντως η προπαγάνδα περί διχασμού της κοινωνίας έχει καταρριφθεί για μια ακόμη φορά. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου είναι κατά των μεταλλείων.

 Η κυβέρνηση για μια ακόμη φορά μπορεί να χαρακτηριστεί αντιλαϊκή, υποστηρίζοντας την βία για την υπεράσπιση συμφερόντων αντιθέτων από αυτά της κοινωνίας.3 σχόλια:

 1. Κόψε κάτι ρε μεγάλε Η υπερβολή δε βοηθάει σε τίποτα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έκοψα, έκοψα. Κι'άλλο να κόψω πάλι μεγαλειώδης θα παραμείνει.

   Διαγραφή
 2. Εγω που συμμετειχα στην διαδηλωσηυπολογιζω οτι σιγουρα θα ηταν γυρω στις 25000 ατομα. Χθες οταν γυρισα περιμενα να δω τις ειδησεις για να δω πως θα αναφερθουν στο θεμα. Δεν αφιερωσαν περα απο 2 λεπτα για το θεμα. Το mega κιολας ειχε τετοια πλανα λες προκειται για καμια εκδηλωση 100 ατομων φυσικα ουτε που εκανε αναφορα για τον αριθμο των διαδηλωτων και φυσικα μεσα εμβολημα πλανα απο τα επεισοδια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ ακολουθείστε τις εξής οδηγίες, διαφορετικά τα σχόλιά σας δεν θα δημοσιεύονται:
-Μη γράφετε σε Greeklish.
-Μη βρίζετε.

Για να δημοσιευτεί οποιαδήποτε καταγγελία κατά συγκεκριμένων προσώπων ή υπηρεσιών πρέπει ο σχολιαστής:
α) να παραθέτει στοιχεία
β) να είναι επώνυμη
γ) να αποστέλλεται με e-mail στην διεύθυνση που είναι στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας για να μην δηλώνονται ψεύτικα στοιχεία αλλά και για να ζητήσουμε επιπρόσθετα στοιχεία αν χρειαστεί.