Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013

Οι επόπτες καθαριότητας τι κάνουν;

Στη φωτογραφία φαίνεται καθαρά ότι για έναν κάδο δεν υπάρχει θέση για να μπεί.Οπότε υποθέτουμε ότι ή περισσεύει και είναι κατά λάθος εκεί ή δεν έφταναν οι άλλοι κάδοι και πήγαν έναν ακόμη χωρίς να έχει
δημιουργηθεί η υποδομή για να τοποθετηθεί. Ποιανού δουλειά είναι η τακτοποίησή τους; Γιατί βλέπουμε συχνά τέτοια φαινόμενα που και άσχημα είναι και εμποδίζουν διάφορες λειτουργίες όπως εδώ που καταλαμβάνει τον ποδηλατόδρομο. και είναι σε ένα σημαντικό μέρος, απέναντι από την πύλη του λιμανιού στον Ερυθρό Σταυρό. Γενικά η περιοχή είναι πάντα μέσα στην βρωμιά από τα σκουπίδια των καταστημάτων εστίασης των Λαδάδικων. Πρέπει να δοθεί άμεση λύση σε περιοχές τέτοιου είδους γιατί είναι τα χειρότερα και πιο επικίνδυνα σκουπίδια. (Ζουμιά, αποφάγια κλπ)  Είχαν αναγγελθεί κάποια μέτρα, αλλά δεν ξέρουμε την τύχη της εφαρμογής τους. Να γίνει μια επανάληψη στην δημοσιότητά τους γιατί πρέπει να υπάρξει επιμονή και συνέχεια στην εφαρμογή τους.

1 σχόλιο:

  1. Δεν ξέρω τη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά ένας λόγος που κάποιος κάδος κάπου περισσεύει, είναι επειδή κάποιος ήθελε να παρκάρει το αυτοκίνητό του εκεί όπου ο κάδος βρισκόταν.

    Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ ακολουθείστε τις εξής οδηγίες, διαφορετικά τα σχόλιά σας δεν θα δημοσιεύονται:
-Μη γράφετε σε Greeklish.
-Μη βρίζετε.

Για να δημοσιευτεί οποιαδήποτε καταγγελία κατά συγκεκριμένων προσώπων ή υπηρεσιών πρέπει ο σχολιαστής:
α) να παραθέτει στοιχεία
β) να είναι επώνυμη
γ) να αποστέλλεται με e-mail στην διεύθυνση που είναι στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας για να μην δηλώνονται ψεύτικα στοιχεία αλλά και για να ζητήσουμε επιπρόσθετα στοιχεία αν χρειαστεί.