Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013

Πού είστε κύριε Δήμαρχε;Σας ψάχνουν παντού. Ό λ ο ι.  Οι πολίτες σας ,τα παιδιά του σχολείου,  τα νήπια ,  τα μωρά,  τα τηλεοπτικά κανάλια   εγχώρια και ξένα,   οι δημοτικοί σας σύμβουλοι,  ο ι  χ ε ι ρ ο κ ρ ο τ η τ έ ς  σας, επαγγελματίες πληρωμένοι, και α φ ε λ ε ί ς  ιδεολόγοι π ι σ τ ο ί στο εμπνευσμένο σας ε π ε ν δ υ τ ι κ ό πρόγραμμα. Ένα φιλόδοξο πρόγραμμα με τρεις μεγαλόπνοους στόχους:
α) την ανάπτυξη μολυσμένου υπεδάφους και εδάφους, 
β) εμπλουτισμένου νερού με πανάκριβα και δυσεύρετα χημικά στοιχεία, ιδιαίτερα χρήσιμα και αποτελεσματικά για την ανάπτυξη ιδιαίτερων μορφών αποτελεσματικών καρκινοπαθειών και  φ υ σ ι κ ά  
γ) ο μετασχηματισμός ενός άχρηστου καθαρού αέρα γεμάτου οξυγόνου και ζωή σε μια ασφυξιογόνα  με σπάνια αέρια εμπλουτισμένη ατμόσφαιρα που σας χαρίζει ένα σύντομο, σίγουρο, οικονομικό και ευχάριστο θ ά ν α τ ο.
Ξ υ π ν ε ί σ τ ε!!!
Α ν α β α θ μ ι σ τ ή κ α τ ε ! Πήρατε προαγωγή! Τα π α ι δ ι ά  του σχολείου σας, σας λάτρεψαν και σας τίμησαν!!!   Θ υ μ η θ ε ί τ ε !!  εκεί που είναι η έδρα του δήμου σας και το Δημαρχείο όπου θα έπρεπε να βρίσκεστε σε καθημερινή βάση και σε τακτικό ωράριο όπως επιβάλλεται από τους κανόνες του Διοικητικού Δικαίου και της Δημόσιας Διοίκησης, που τόσο πολύ, αποδεδειγμένα, σέβεστε, τιςτελευταίες μέρες.
Ντύθηκαν με μάσκα το γελαστό σας πρόσωπο, πενήντα παιδιά πανομοιότυπα με σας, 
"Χ Α Ρ Ο Ι" με κελεμπία και σπαθί έτοιμα να πάρουν τις ζωές και τις ψυχές κάθε ζωντανού οργανισμού.
Μεγάλη εξουσία κ. Πάχτα: "Χ Α Ρ Ο Σ" πασών εμβίων οργανισμών.
Και του μοιάζετε πολύ γιατί είστε εξ’ ίσου άφαντοι και τρομακτικοί και οι δύο.
Με λίγο μαύρο χιούμορ μήπως και δούμε άσπρη μέρα, ξορκίζοντας τους φόβους μας.
Ενας απλός πολίτης
( Από: Ierissos.blogspot )

1 σχόλιο:

 1. Κύριε Πάχτα,
  Πού είναι το όραμα Πολιτών του Δήμου Αριστοτέλη που διακηρρύσατε;
  Εξαπατήσατε ένα μεγάλο μέρος των δημοτών που πίστεψε ότι αυτόν τον βλογημένο τόπο θα τον μετατρέπατε σε επίγειο παράδεισο...
  Το όραμα το καταντήσατε εφιάλτη !!! Και η χειρότερη μορφή εφιάλτη που ζούμε είναι αυτή της διχόνοιας που σπείρατε στην τοποκή μας κοινωνία.Αδέλφια δε μιλιόμαστε μεταξύ μας,φιλίες και σχέσεις δοκιμάζονται.
  Αποκαλυφθήκατε κύριε Πάχτα,δεν είστε Δήμαρχος, είστε ο ψυχρός εκτελεστής ενός καταστροφικού σχεδίου.
  Δεν σας αντέχουμε άλλο,αποσυρθείτε...
  Αποσυρθείτε και αφείστε μας ήσυχους να υλοποιήσουμε το δικό μας όραμα.Να πάμε τον τόπο μας εκεί που του αξίζει.Και είμαστε πολλοί.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ ακολουθείστε τις εξής οδηγίες, διαφορετικά τα σχόλιά σας δεν θα δημοσιεύονται:
-Μη γράφετε σε Greeklish.
-Μη βρίζετε.

Για να δημοσιευτεί οποιαδήποτε καταγγελία κατά συγκεκριμένων προσώπων ή υπηρεσιών πρέπει ο σχολιαστής:
α) να παραθέτει στοιχεία
β) να είναι επώνυμη
γ) να αποστέλλεται με e-mail στην διεύθυνση που είναι στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας για να μην δηλώνονται ψεύτικα στοιχεία αλλά και για να ζητήσουμε επιπρόσθετα στοιχεία αν χρειαστεί.