Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013

Ξεσηκώθηκε και η Αλεξανδρούπολη - Ξεσηκώνεται όλη η Ελλάδα κατά του χρυσού.

 Χιλιάδες κόσμου βγήκαν σήμερα στους δρόμους της Αλεξανδρούπολης για να βροντοφωνάξουν το «όχι στο χρυσό». Και το σημερινό συλλαλητήριο στο κέντρο της πόλης ήταν πραγματικά πολύ μεγάλο. 

Και αυτό , επιτέλους, η κεντρική εξουσία θα πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη της …
Και να συνειδητοποιήσει ότι «θέλουμε τα δάση τη γη και το νερό και όχι ένα τάφο φτιαγμένο από χρυσό».
Από: anti-typos.blogspot.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ
Οι κινητοποιήσεις για τον χρυσό θα είναι η αρχή του τέλους αυτής της ανάλγητης κυβέρνησης, που βάλθηκε να ξεριζώσει τα σωθικά της Ελλάδας και να τα δωρίσει για να πλουτήσουν τα διεθνή κυκλώματα εμπορίας οργάνων. Η καρδιά της Ελλάδας, τα πνευμόνια από την Βουλγαρία, το ήπαρ από το Περού αφαιρούνται  από τους τοπικούς αντιπροσώπους των "Κυβερνήσεις - Ιδιωτικές Κεφαλαιουχικές Εταιρίες"  Αφού πήρε όλο το χαρτζηλήκι που είχε απομείνει στις τσέπες μας, αφού υποθήκευσε όλα τα σπίτια μας, είρθε η σειρά της πατρίδας μας. Η πατρίδα μας δεν ξεπουλιέται, δωρίζεται. Τα τιμαλφή έχει καιρό που τα μάζεψαν κοψοχρονιάς οι εθνικοί εργολάβοι μας μέσω των κυβερνήσεων Ι.Κ.Ε και τα έκρυψαν στα άδυτα των τραπεζών.Φρόντισαν γι αυτό οι μεσάζοντες και μη ιδιοκτήτες τους κυβερνητικοί αντιπρόσωποι. Τώρα που τα τιμολόγια προμηθειών είναι αθεώρητα γλυτώσανε και τις γραφειοκρατικές δυσκολίες.

1 σχόλιο:

  1. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίσοι; Κάποιοι είναι επαγγελματίες της αλήθειας, και κάποιοι από γεννησιμιού τους ψεύτες; Γιατί αυτή η μονομέρεια;
    Σ' αυτούς ποιος θα απαντήσει;
    http://taxalia.blogspot.com/2013/03/blog-post_5266.html

    Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ ακολουθείστε τις εξής οδηγίες, διαφορετικά τα σχόλιά σας δεν θα δημοσιεύονται:
-Μη γράφετε σε Greeklish.
-Μη βρίζετε.

Για να δημοσιευτεί οποιαδήποτε καταγγελία κατά συγκεκριμένων προσώπων ή υπηρεσιών πρέπει ο σχολιαστής:
α) να παραθέτει στοιχεία
β) να είναι επώνυμη
γ) να αποστέλλεται με e-mail στην διεύθυνση που είναι στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας για να μην δηλώνονται ψεύτικα στοιχεία αλλά και για να ζητήσουμε επιπρόσθετα στοιχεία αν χρειαστεί.