Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Απάντηση του εντεταλμένου στην Δημοτική Αστυνομία.























Μετά την δημοσίευση  δύο θεμάτων σχετικών με την δημοτική αστυνομία (ΕΔΩ) και (ΕΔΩ) , πήραμε το παρακάτω e-mail από τον εντεταλμένο για την δημοτική αστυνομία κ. Κιοσέογλου:
Κύριοι, το πρόβλημα της παραβατικότητας στους δρόμους και τα πεζοδρόμια στην πόλη μας δεν είναι της τελευταίας διετίας. Στην πόλη έχουν παγιωθεί αντιλήψεις νοοτροπίες και μικροσυμφέροντα που δεν μπορούν να δουν τίποτα πέρα από τον εαυτό τους και την βολή τους.
    Από την πρώτη στιγμή που τοποθετήθηκα σε αυτή την θέση από τον Δήμαρχο προσπαθώ να καταλάβω και το εσωτερικό πρόβλημα της Δημοτικής αστυνομίας.
Λίγο προσωπικό, Δημοτικοί αστυνομικοί στα γραφεία, μηδαμινή αρωγή από άλλες υπηρεσίες, αποσπασματικές λειτουργίες ,είναι αυτά που χαρακτηρίζουν την υπηρεσία.
     Με την εφαρμογή του Νέου Οργανισμού στον Δήμο άρα και στην Δημοτική αστυνομία θα ξεπεραστούν πολλές λειτουργικές δυσκολίες.
Το ζητούμενο είναι να συγκεκριμενοποιηθούν οι στόχοι και να ιεραρχηθούν. Το νέο Τμήμα Επιχειρησιακού Σχεδιασμού  ήδη ολοκληρώνει  σχέδιο δράσης για την πόλη.
     Κύριε Αποστολίδη τα ζητήματα ευταξίας στην Πόλη και ο αλληλοσεβασμός μεταξύ των συμπολιτών μας είναι κυρίαρχα στις επιλογές του Δημάρχου και της διοίκησής του.
                                               Με τιμή
                      Εντεταλμένος στην Δημοτική Αστυνομία
                                       Κιοσέογλου Ελευθέριος