Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Iσόβια θητεία του διευθυντή Δημοτικής Αστυνομίας!

Το ταχυδρομικό περιστεράκι έκανε σωστά την δουλειά του, φέρνοντας μου μια πληροφορία που ανέτρεψε την  (σχεδόν) βεβαιότητά μου. Γιατί συλλογισμός που βασίζεται σε μισή πληροφόρηση οδηγεί σε λάθος συμπέρασμα. Η πληροφορία ήταν ότι το υπάρχον νομικό πλαίσιο δεν επιτρέπει την αντικατάσταση του Διευθυντή της Δημοτικής Αστυνομίας.
Τρελό ε; Ποιον ή ποιούς άραγε να φωτογράφιζε ο εν λόγω "νόμος" όταν δημιουργήθηκε;  Ήταν φαίνεται στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης ή επανίδρυσης του κράτους ή της  εγκαθίδρυσης της άλλης της ρημάδας της αξιοκρατίας. Είναι αλήθεια ότι όταν έγραφα το θέμα να σε ρωτήσω αν πιστεύεις... δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να υπάρχει τέτοιος τρελός νόμος ή διάταξη. Και όμως σε αυτή τη χώρα όλα συμβαίνουν, μηδενός εξαιρουμένου....
Άρα πρέπει να ανακαλέσω  αυτά που έγραψα περί της πίστης μου και να αλλαξοπιστήσω. Να γίνω Ορθόδοξος Γιόγκι Υλιστής ή κανένας Αγνωστικιστής καλύτερα, που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.
ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Δεν φταίει η διοίκηση του Δήμου για την ...ισόβια θητεία του διευθυντή δημοτικής αστυνομίας αλλά ο νομοθέτης. Και εδώ θα πρέπει να αρχίσουμε να φωνάζουμε "νόμος είναι το δίκιο του δημότη",  μπας και οι δια της ψήφου ηγέτες μας, καταλάβουν ότι έχουμε αγριέψει και δεν ανεχόμαστε άλλο αυτό που μας λένε, ότι δηλαδή για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και...καθόλου αυτοί. ( Βρε μπας και φταίει και γι αυτό;)
Πρέπει λοιπόν να ανα-βάλουμε την κριτική, να προβούμε στην δέουσα αυτοκριτική,  να περιμένουμε παρακολουθώντας τις εξελίξεις και... να ελπίζουμε...